Postauksen muistikirja ostettu kaupallisessa yhteistyössä Teippitarhalta ja vesivärit ostettu kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisesta kirjakaupasta.

Terveiset koronakaranteenista! Näinä poikkeuksellisina aikoina on hyvä hetki tarttua Kalenterimanian Facebook-ryhmässä käynnissä oleviin teemahaasteisiin tai toteuttaa aiempia ryhmässä olleita haasteita uudelleen.

Olen itse kamalan huono tekemään mitään haasteita loppuun, vaikka niihin innolla mukaan lähdenkin. Kyllästyn helposti ja useamman päivän kestävä haaste tuntuu työläältä. Helmikuun doodle challenge – piirrustushaasteeseen ryhtyessäni päätin, että teen haasteen loppuun. Matkan varrella oivalsin, ettei haastetta tarvitse tehdä orjallisesti joka päivä. Minulle sopiva tyyli haasteen toteuttamiseen oli tehdä muutama päivä kerrallaan hieman jälkijunassa.

Ennen haasteen aloittamista mietin mihin haluan sen toteuttaa. Ryhmää selaamalla toteutusvaihtoehtoja löytyi yhtä monta, kun haasteeseen osallistujiakin. Kerran haasteeseen lähdettiin päätin poistua mukavuusalueelta heti alkuun. Lopulta haasteen toteuttamiseen valitsin Teippitarhalta ostamani Archer & Olive -muistikirjan, jonka vahvat sivut kestävät hyvin vesiväreillä leikkimisen. Käyttämäni vesiväripaletti ja siveltimet on ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta.

Olen kamalan huono mieltämää asioita päässäni miltä mikäkin näyttää. Onneksi Pinterestiä ahkerasti selaamalla löytyi mallikuvia joiden pohjalta oli helppo lähteä varioimaan omaa. Hahmottelin alkuun piirrokset kevyesti lyijykynällä ennen lopullisen työn tekemistä vesiväreillä. Haasteen edetessä maalaaminen vuosien jälkeen ei enää tuntunutkaan niin pelottavalta.

Ryhmässä pyörivät haasteet ovat helppoja, matalankynnyksen mahdollisuuksia poistua sieltä omalta mukavuusalueelta. Näissä poikkeavissa olosuhteissa, kun moni on jäänyt lastensa kanssa kotiin voi ryhmästä löytyi koko perheelle yhteistä tekemistä. Mikä olisikaan hauskempaa, kun toteuttaa lasten kuvaamataidontunnit doodle challenge -teemaisesti. Hashtagilla #kmhaaste voit jatkossa merkata kaikki ryhmässä tulevat haasteet ja etsiä jo menneitä haasteita. Tehdään yhdessä, turvallisesti somessa.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *