Kalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajaston kanssa

Vuosi juoksee hurjaa vauhtia kohti kevättä, eikä kalenteri meinaa pysyä menossa mukana.

Olen esitellyt kalenterin aiemmin blogissa ja postauksessa kerroin, kuinka Color soveltuu kokonsa puolesta loistavasti laukkukalenteriksi. Vaihtelevalla menestyksellä kalenteri on kulkenut mukanani töissä ja muilla reissuilla. Huolimattomalle luonteelleni tyypillisesti kalenteri on unohtunut kotiin aina silloin, kun jotain tärkeää olisi täytynyt kirjata ylös.

Color on minulla käytössä nimeomaan mukana kulkemaan niille nopeille merkinnölle joita voi ilmaantua milloin tahansa. En koristele kalenteria vaan kirjaan tarvittavat metkinnät Pilot Frixion Clicker 07 -poispyyhittävillä kynillä. Niillä saan helposti värikoodattua ja jäsenneltyä asiat kalenteriin. Näin ne ovat myöhemmässä vaiheessa helpommin siirrettävissä varsinaiseen kalenteriini jonka virkaa toimittaa personal kokoinen rengasplanner.

Hyvinä puolina kalenterissa pidän edelleen sen kompaktia kokoa, pystysuuntaisia päiväsarakkeita ja juhla- ja liputuspäivämerkintöjä. Ainoat havaitsemani miinukset ovat sivujen ghostaaminen eli vahvempien kynämusteiden läpipaistaminen sivun toiselta puolelta ja se ettei kalenteri pysy itsekseen auki. Vähemmän huolimattomalla ihmisillä Color varmasti toimittaisi loistavasti laukkukalenterin virkaa. Asianomaisen kohdalla suhde kalenteriin hakee edelleen paikkaansa.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *