Muistikirja saatu kaupallisessa yhteistyössä Teippitarhan kanssa ja korttipakka ostettu kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisen kirjakaupan kanssa.

Tämänkertainen ylläpidon haaste on ollut yhtä aikaa kiehtova ja haastava. Mielessä pyöri useita sanoja ja kaikki ne liittyivät minuuteen. Siihen, että haluan tehdä matkaa itseeni. Ylläpidon lempeällä avustuksella minun sanakseni valikoitui ”itse”. Tämä on oikein hyvä voimasana, koska se on niin laaja ja sitä voi lähestyä miten vain.

Olen pääosin elänyt elämääni muita varten, muiden mielipiteitä miettien ja toisten varjoissa liikkuen. Olen ollut, aina, äärettömän epävarma itsestäni. Olen saattanut sanoa mielipiteeni, ja sitten ollut kauhuissani siitä, onko se väärä mielipide, mitä muut nyt ajattelevat. On sanomattakin selvää että tämä on johtanut siihen, että olen ollut äärettömän hukassa. Kuka minä olen, mitä minä haluan, mihin minä haluan mennä ja mitä minä haluan elämältäni?9

Vuosikymmenen vaihtuminen on kaikella tapaa symbolinen. Uusi vuosikymmen, uusi alku. Vuoden 2019 lopussa aloin miettiä teemaa vuodelle 2020, mitä suuntaa tahtoisin ottaa. Ja tähän tämä voimasana on oivallinen. Aion omistaa tämän vuosikymmenen minulle, omalle kasvulleni ja itseni löytämiselle. Sehän on loppujen lopuksi elämänmittainen matka.

Sain Teippitarhalta yhteistyön merkeissä ihanan Archer & Olive– muistkirjan, jonka kanssa tätä matkaa itseeni teen. Se on Polotyökalu elämäntaparemontissa, mutta myös henkisen puolen juttuja aion tähän tehdä. Aloittelin keräämällä ylös asioita mitä haluan elämääni enemmän, tästä on helppo ottaa suuntaa.

Lisäksi aion kirjoittaa ylös fiiliksiä ja ajatuksia, sekä oivalluksia. Itsetutkiskelun avuksi ostin ihanan Hidasta Elämää –korttipakan Suomalaisesta kirjakaupasta. Näiden avulla on ihana syventyä omaan sielunmaisemaan.

Nyt vallitsevan maailmantilanteen ollessa meille kaikille uusi, tälle hommalle on juuri oikea aika. Ja aion käyttää sen hyödyksi.

-Laura

Ps. Kurkkaa millaisia voimasanoja Suvilla ja Miralla on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *