Minun voimasanani ei varmaan yllätä ketään. Taikuus. Taikuus merkitsee minulle monia asioita, se on ollut jollain tasolla osa elämääni lapsuudesta asti. Silloin se ehkä näkyi enemmän sellaisena konkreettisena kiinnostuksena esimerkiksi taikureita ja heidän taikuuttaan kohtaan. Tätä postausta suunnitellessani mieleeni nousi muisto lapsuudesta. Jossain tapahtumassa pääsin taikurin avustajaksi ja sain kotiin muistoksi pätkän narua jota tempussa käytetiin. Se oli pitkään aarteeni, kunnes purin sen ja tein siitä jotain ihan uutta.

Nykyään taikuus on minulle paljon enemmän, kuin sitä konkreettista taikuutta, jota taikurit lavalla esittelevät. Se on osa elämääni eri muodoissa. Se on osa tyttäreni naurua, se on inspiraatiossa, se on luovuudessa, se on rakkaudessa ja kaikessa siinä hyvässä mitä elämässäni on. Se on positiivista energiaa, jonka varaan koitan rakentaa koko elämäni.

Tähän haasteeseen otin käyttööni Vihkokaupasta ostetun Spark Magic-tikkuboxin. Valitsin minua puhuttelevan tikun ja rupesin työstämään aihetta. Aiheeksi valikoitui minua kutsuva kivi tai kasvi. Valitsin kiveksi turkoosin, koska se liittyy horoskooppiini (jousimies) ja etsin netistä tietoa siihen liittyen. Kirjasin itselle tärkeät asiat muistiin standard kokoiseen traveler`s notebook vihkooni.

Koristelin sivua myös hieman, sain ystävältäni Minnalta ihanan noitatyttösen jonka leikkelin ja liimasin sivulle, lisäsin myös Stargazer-tarrakirjasta mukaan pari tarraa. Tähän vihkoon minun on muutenkin tarkoitus journaloida enemmän, kuin tavalliseen kalenteriin, joten tämä haaste oli hyvä alkusysäys sille.

-Mirppu

Aiemmin voimasanastaan on kirjoittanut Suvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *