Kalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä CupOfTherapyltä.

Ylläpidon uusi haaste starttaa tällä kertaa minun vuorollani. Valitsimme yhdessä ylläpidon kesken toisillemme voimasanat, joita mielessä pitäen toteutamme kukin vuorollamme Kalenterimaniaan soveltuvan, enemmän tai vähemmän taiteellisen tuotteen. Oma tuotokseni tulee vastikään korkkaamaani CupOfTherapyn kalenteriin.

Minun sanakseni valikoitui kasvu. Siinä missä ensin ajattelin vihreitä versoja ja tulevaa kevättä, upposin myös nopeasti omaan mielikuvaani kasvusta, johon liittyy vahvasti aiheet kuten avaruus, kosmos ja universumi. Tiedä onko se sitten peruja kiinnostuksestani horoskooppeihin ja muuhun itsetutkiskeluun sekä meditointiin, mutta lähdin hakemaan kasvu- aiheiselle aukeamalleni heti avaruuden värimaailmaa.

Valitsin aukeamani pohjaksi Hobonichi Weeksille mitoitetun tarrakitin, joka sopii mielestäni myös CupOfTherapyn kalenteriin.

Mitä sitten konkreettiseen kasvuun tulee, ovat fyysiset mittani melkovarmasti jo aikuistumisen kynnyksellä täyttyneet. Se, mitä minä tarvitsen, on ne kauniit sanat itsestäni. Itsetuntoni on se, joka tällä hetkellä kaipaa pitkäjänteistä, -hermoista ja välittävää kasvatusta. Siitä muistuttamaan liimasin aukeamalle Me and my Big Ideas -tarravihon uumenista löytyneen tarran.

Lisäksi olen jo hyvän tovin käyttänyt mietiskelyn ja itsetutkiskelun tukena erilaisia kuvakortteja. Erityissuosikkini on ollut The Universe has your back -korttipakka, jossa on juurikin universumiin ja omaan itseen liittyvää sisältöä. Tätä aukeamaa tuunatessani nostin pakasta kolme minua eniten puhuttavaa korttia, jotka kaikki liittyvät jollain tapaa omaan kehitykseeni ja tuntemuksiini.

Viimeisimmän havaintoni omaan kasvuuni liittyen olen tehnyt yksinkertaisten asioiden äärellä, kuten ostolakkoa pitämällä ja keskittymällä pieniin onnistumisiin – mutta vasta kun kaikki muutokset ja ajatukset ovat lähteneet minusta itsestäni, ne ovat kantaneet hedelmää.

Kuten minun itsetuntoni kasvattaminen myös tämä aukeama jäi ehkä vähän kesken ja vielä vaille merkintöjä – ne odottavat aikaa kuluvaksi.

Lämpimin terveisin, Suvi

2 Comments on Voimasana – Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *