Olen ollut pienestä pitäen taiteellinen ja kiinnostunut askartelusta. Taide ja käsillä tekeminen, ylipäätään paperille luominen tuo minulle mielen virkeyttä ja on tapa purkaa tunteita. Se on minulle myös välttämätön osa elämääni ja tärkeää myös mielenterveyteni kannalta. Se on tapa millä merkata tunteiden ja kipuilujen vaihtelu ja näin ollen iso osa hoitojani. Tärkeä ja rakas harrastus siis kyseessä. 

Olen kirjoittanut päiväkirjaa, johon olen enemmän ja vähemmän liimaillut tarroja ja piirrellyt jo ala-asteikäisestä asti. Joten tietenkin näin aikuisena yhdeksi suureksi harrastukseksi ja henkireiäksi on muodostunut bujoilu. Olenkin hyödyttänyt taiteellisuuttani bullet journalissa, ja tavoitteenani olisi tulevaisuudessa tehdä yhä enemmän asioita itse bujoon ja muihin kalentereihin. Ehkä jopa tehdä itse tarroja! 

Koitan vähentää siis radikaalisti tarroja, washeja ja sun muuta bujoilussa. Tämä tuleekin olemaan minulle hulluna tarra- ja washi-ihmisenä vaikeaa, mutta yritys on kova! Olen haastanutkin itseni tarrattomaan ja washittomaan toukokuuhun. Saan ainoastaan käyttää kyniä, mustetta ja vesivärejä toukokuussa bujossani.

Oletko valmis? Minä olen, enkä malta odottaa että pääsen hommiin ja luomaan ideani bujoni kansien väliin! 

-Emma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *