Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Keravan Suomalaisen Kirjakaupan kanssa.

Helou helou helooou! Tässä postauksessa esittelen teille hieman muutaman kuvan muodossa sitä, mitä olen saanut aikaan Keravan Suomalaisesta Kirjakaupasta täytettäväksi saatuun Victoria’s Journalsin pistevihkoon. Käydään vähän myös läpi millainen tämä vihko on bullet journal-näkökulmasta ollut täyttää.

Jotain omasta suhtautumisestani vihkoon kertonee se, että jo muutaman aukeaman tehtyäni palasin takaisin myymälään ostamaan itselleni samanmoisen vihkon omakseni – tykkään siis kovin. Miinusta antaisin kerman värisestä paperista, puhdas valkoinen kun olisi oma henkilökohtainen suosikkini. Tämähän toki on tietysti täysin mielipidekysymys ja mitä ilmeisimmin kermaisuus ei häirinnyt liikaa itseänikään, kun ostopäätökseen kuitenkin päädyin!

Vihkossa on hiirimattomaista materiaalia olevat kannet (kadotin päästäni täysin oikean sanan tälle materiaalille!), ne ovat neonväriset ja pehmeät. Mallivihossa on kansien väri ulkoa pinkki ja oranssi sisäpuolelta, ostamani keltaisen vihkon sisäpuoli taas loistaa pinkkinä. Sivuja tässä vihossa on 92, ja tämä tuntui hauskan kapealta vaihtoehdolta monille yli sata, jopa yli kaksisataa sivuisille pistemuistikirjoille. Jos bujoilisin aktiivisesti, arvioisin että omassa käytössäni yksi tälläinen vihko vetäisi sisäänsä kahdesta kolmeen kuukautta kalenterielämää. Muistiinpanoineen ja muine mahdollisine täytesivuineen!

Paperi ei päästänyt kertaakaan mallisivuja väkertäessäni mitään käyttämääni kynää läpi, vaikka kuultaakiin hieman. Ghostausta siis kyllä, läpi bleedausta ei! Käytin sivuille pääasiassa muistivihkon kanssa saatuja Pentelin sivellintusseja ja Sakuran geelikyniä. Käytin myös muutamia muita kyniä joita Suomalaisen kynävalikoimasta löytyy, muunmuassa Maicoja ja Frixionia. Noista saaduista kynistä löytyy muuten lyhyt esittelypätkä videon muodossa manian YouTube-kanavalta, *täältä*.

Kokonaisuutena ihastuin vihkoon kovin. Kansien epätyypillinen materiaali, hieman pienempi sivumäärä ja paperin läpivuotamattomuus voittivat minun sydämeni puolelleen. Vielä on itsellenikin hieman epäselvää mitä kaikka tulen itselleni ostamaani vihkoon tekemään, mutta jonkinsortin journal siitä tuntuu olevan tulossa.. aika saa näyttää. Malliksi saatu vihko sen sijaan on jo hyvää vauhtia täyttynyt, ja pääsee kevään aikana palaamaan myymälään malliksi, toivottavasti inspiroimaan muita! Ken tietää, ehkäpä sen on mahdollista houkutella joku uusi mahtava tyyppi mukaan kalenterimanian ihmeelliseen maailmaan..?

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *