Eräs maanantaiaamu heräilin ja kävin läpi Instagramin uusia kuvia. Feedilläni vilahti kuva simppeleistä kansista, joissa oli upea kuu koristeena. Sillä hetkellä tiesin, että tämä on taas kerran menoa, kuu on saatava traveler`s notebookini kanteen. Olin miettinyt kansieni tuunausta jo pitkään. Aluksi mietin niiden maalaamista, mutta nyt päähäni pälkähti ajatus huopakuun liimaamisesta kanteen.

Tuumasta toimeen ja ryhmästä kyselemään, että mites kiinnitys kannattaisi toteuttaa. ”Liimaspraylla”, sanoi useampikin jäsen, anteeksi millä? Niin siis spraypullon muodossa myytävä liima, ahaa. Täysin uusi juttu minulle. Onneksi sitä myydään ihan askartelukaupoissa, esimerkiksi PikkuLeppiksen valikoimista löytyy. Itse kuitenkin hätähousuna kipitin Turun keskustaan erääseen liikkeeseen hakemaan niin huopaa, kuin liimankin.

Kotona luin liimapurkin ohjeet, piirsin vapaalla kädellä kuun huopaan ja leikkasin sen irti. Vähän hienosäätöä ja olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Varsinaisen liimaamisen suoritin parvekkeella, koska tyttärenikin oli kotona enkä halunnut hänen jäävän mahdollisen liimasumun alle. Suojasin parvekkeen sanomalehdellä, ja suihkutin liiman huopaan. Kuu kiinni kanteen, painelin sen varovasti siihen ja jätin kuivumaan puoleksi tunniksi. Done and done!

Olen todella huono diy-juttujen kanssa, mutta tällaisia simppelejä juttuja minäkin osaan. Ainakin edes jollain tasolla.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *