Designote saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajastolta. Muistikirja saatu kaupallisessa yhteistyössä CupOfTherapylta.

Heippa! Näin keväisen maanantain kunniaksi päätin kirjoittaa asioista, jotka ovat suosikkejani kalenterituunauksessa juuri nyt. Olen kantapään kautta oppinut ja huomannut, että hyvään ja kivaan keskittyminen kantaa paljon enemmän hedelmää. Here we go!

Kalenterini on ehdottomasti Ajaston Designote. Olen kotiutunut tämän pikkuruisen jättiläisen kansien väliin hyvin vahvasti. Samalla olen löytänyt itselleni toimivan tuunausrutiinin. Istun lähes päivittäin alas vähintäänkin pläräämään menneitä ja tulevia viikkoja. Kuvitelkaa, kohta ollaan puolivälissä vuotta, enkä ole vaihtanut kalenteria kesken kaiken!

Suosikkikyniini kuuluvat Pengemsin kuulakärkikynät. Pidän ensinnäkin niiden ulkonäöstä, sekä kirjoitustuntumasta. Yllättäen värivalikoimaa löytyy, joten voin vaihtaa mukana kulkevaa kynää melkein aina, kun haluan.

Parhaita tarroja tähän maailman aikaan ovat kaikki mahdolliset pienet ikonit ja hahmot, kuten vaikka Sannin Helmen Paperipuodin Mimmit. Nyt on tullut käyttöä jopa pyykkimimmeille. Olen myös teettänyt koiristani pienet tarrat, jotta voin merkata metsäretkemme mitä persoonallisimmalla tavalla.

Suosikki washiteippini, niin hupaisaa kuin se onkin, on Tigerista. Parilla eurolla ostetun setin mukana putkahtanut kapea keltainen washiteippi. Hupaisaa siksi, että omistan myös huomattavan määrän kalliimpia designer-teippejä.

Ilman Kalenterimanian ryhmän tuomaa yhteisöllisyyttä, olisi tämä poikkeuksellinen aika todella paljon tylsempää ja yksinäisempää. Ryhmän off topic -ketjussa saa juttuseuraa miltei mihin kellonaikaan tahansa, eikä ketään jätetä huomiotta. Muistan edelleen kuinka paljon ja ihania tsemppejä sain, kun kerroin hammaslääkäripelostani. Ja kuinka ylpeä olin, kun pääsin kertomaan, että minä selvisin siitä.

Onnistumispäiväkirja ja #kmterapiatuokio. Joka sunnuntainen tuokio on vakiinnuttanut paikkansa elämässäni ja odotan aina innolla loppuviikosta tulevaa tuokiota. Olen saanut hyvää palautetta ja tulen avaamaan terapiatuokio -juttua täällä blogissakin myöhemmin. Siihen asti hashtagilla #kmterapiatuokio, löytyy kaikki aiemmat livet, ihan alusta saakka.

Terkuin, Suvi

ps. Joo, mun lempiväri on keltainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *