Oon pienestä asti tykännyt kaikesta kimaltavasta, ja glitteriset jutut miellyttävät yhä kovin silmääni. Asunnossani on kaikenlaista kiiltävää aina paljettisesta verhosta kimaltavaan kattolamppuun, ja ulkona minut on helppo bongata timanttipäällyisteisistä kengistä ja glitterisestä meikistä. On siis sanomattakin selvää, että timanttiobsessioni on läsnä myös kalenteriharrastuksessa.

Yksi ehdoton lempiasiani kalenterijuttujen parissa onkin ihanat, koristekivillä täytetyt kynät. Tilaamassani Planners Anonymous -kuukausiboksissa tulee mukana kimaltavia kyniä, ja toinen lempparini on upeita timanttikyniä myyvä PenGems. Siispä näitä kaunokaisia onkin päätynyt talouteeni jo vaikka missä värissä.

Kynät toimivat lähinnä ilahduttavana koristeena omassa harrastuksessani, sillä kirjoitan suurimman osan muistiinpanoistani muilla kynillä. Silti on täysin okei omistaa jotain täysin hömppää, vaikka se ei olisikaan se aktiivisimmassa käytössä oleva hömppä, sillä itsensä piristäminen vaikkapa niillä timanttikynillä on täysin hyväksyttävä asia.

Timanttista maanantaita kaikille! Onko teillä jotain kivaa ja kaunista, jolla saatte itsellenne pientä iloa arkeen?

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *