**kuvissa näkyvä Stargazer-tarrakirja on ostettu alekoodilla Klemmarikellarista, kuvissa näkyvät kirjat ovat ostettu Chic Companystä alekoodilla

Jokainen vähänkin pidempään harrastanut tietää sen tunteen, kun ei vaan tee mieli tarttua kalenteriin. Syitä siihen voi olla monia. On ollut niin kiire, että kalenteri on jäänyt ja myöhemmin sen pariin palaaminen on hankalaa. Kalenteri itsessään ei enää inspiroi. Tai mikä tahansa muu syy. Joskus kalenteri vaan jää, ilman mitään sen kummempia syitä.

Minä olen ollut siinä tilanteessa sen jälkeen, kun A6 traveler`s notebookini tuli täyteen. Kerrankin näin, eikä niin että kalenteri ei vaan kiinnosta enää. Mutta sen jälkeen ei ole tullut mitään kalenteria, joka suorastaan huutaisi päästä käyttööni. Kyllä, minulla on Chic Companyn tilauksen mukana saatu Happy Planner mini, mutta näin korona-aikana ei ole tarvinnut tehdä merkintöjä ja muistaa asioita.

Ensimmäistä kertaa ikinä olen kuitenkin siinä tilanteessa, että siitä huolimatta, että perinteinen kalenteri ei innosta, en ole tekemättä mitään. Minulla on standard-kokoinen traveler`s notebookini, jonne kerään ”hörhöhommiani”. Sen parissa on saanut tuhrattua hetki jos toinenkin. Tosin kiitos koronan, ne hetket ovat hyvin vähissä.

Olen harrastanut niin pitkään, kokeillut eri variaatioita, rakastunut tulisesti yhteen jos toiseenkin kalenteriin, että tiedän ettei tämä tilanne jatku ikuisesti. Vielä tulee sen hetken The Kalenteri, joka vie sydämeni hetkeksi. Kunnes sekin painuu unholaan, sillä kalentereita on maailma pullollaan.

-Mira

2 Comments on Kun ei kiinnosta

  1. Hei
    Voisitteko tehdä jutun lukuvuosikalentereista? Uuden hankinta olisi edessä, mutta kauppojen sivuilla ei näy kuin kannet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *