Dylusions -tuotteet saatu kaupallisessa yhteistyössä Käsitellen kanssa.

Heippa kaikille, Linksu täällä. Sain maaliskuun alussa Käsitellen askarteluverkkokaupasta ensimmäisen yhteistyöpakettini ikinä ja meinasin pyörtyä onnesta. Laatikon sisällöstä tein Kalenterimanian Facebook ryhmään live-esittelyvideon sekä kirjoitin postauksen tuotteista.

Tällä kertaa esittelen teille miten itse koristelen Dylusions -tuotteilla viikko näkymän Dylusions weeklyyn. Ihan ensimmäiseksi on kehuttava vihkojen paperin laatua. Minulla on ennestään käytössä weekly ja siitä ei mene läpi omassa käytössä mikään. Näytän miten paksussa luonnonvalkoisessa paperissa musteet ja maalit näkyvät.

Lähdetään liikkeelle maaleista. Tänään minua puhuttelee idea sateenkaarikalasta. Idea lähti liikkeelle sapluunassa olevasta suomukuviosta. Valitsin maaleista sinisen – calypso teal, lilan – crushed grape ja pinkin – pink flamingo. Värit ovat tosi riittoisia, joten vain pisara kerrallaan lähdin testaamaan. Tein ensin sinisellä utuista taustaa käyttäen meikkisientä ja vauvan kosteuspyyhkeitä. Kumpaakin kokeilin vuorotellen, pyörivin liikkein, varoen tuottamasta jyrkkiä maaliraitoja. Tämän jälkeen tein sapluunalla suomukuvioita, käyttäen osan sapluunasta per väri, jotten joutuisi koko ajan putsaamaan maaleja. Maali kuivuu todella äkkiä ja on ihana työskennellä ilman suurempaa sotkua tai odottelua.

Seuraavaksi halusin tehdä muutaman ”ilmakuplan veteen” ja niihin halusin kokeilla leimamusteita. Paketissa oli neljä eriväristä leimamustetta, ja päädyin mustaan sekä pinkkiin. Leimasinseteistä yhdessä oli erilaisia boxeja sekä kuvioita. Setissä olevat piirretyn näköiset pallot sopivat tähän hyvin. Värjäsin leiman kolmesta pallosta vain yhden ja leimailin sillä sinne tänne oikealle sivulle. Toisella sivulla käytin koko leimaa päiväkohtaisia to do -listoja ajatellen. Valitsin myös neliskanttisen pienen boksileiman pinkillä musteella arkipäiville lasten hoitoaikojen merkitsemistä varten.

Toisessa leimasinsetissä oli numeroita ja niillä leimasin päivämäärät mustalla musteella. Vihon oikea alaosassa näytti jotenkin tyhjältä. Päätin ottaa käyttöön vielä kolmannen leimasinsetin, jossa on viikonpäivät ja kuukaudet. Halusin testata sinistä leimaväriä paketista leimaten viikkonumeron näkyviin. Korostin sitä valkoisella maalikynällä, jonka kanssa koitin myös saada suomuihin heijastusefektiä. Vielä muutama tekstitarra ja tuli valmista. Aika näyttää miten aukeama elää, kun viikko tulee ajankohtaiseksi.

Sain tuotepaketissa vihoille myös kannet ja niiden sisälle ajattelin laittaa saamani viivatun muistikirjan. Ideana on kerätä siihen päivän positiiviset tsempiksi, iloksi ja muistoksi vuosien varrelta. Vaikeinakin aikoina pakotan itseni kirjoittamaan edes sen yhden asian, vaikka tavoitteeksi ajattelin kolmea. Tämä on ollut kauan mielessä, eikä se mahdu kalenterini päiville, joten ajattelin aloittaa ihan oman vihon ja se on varattu vain päivän positiivisille.

Inspiroivaa viikonloppua ja herkullista Vappua kaikille!

– Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *