Postauksessa näkyvät vesivärit on ostettu kaupallisessa yhteistyössä Klemmarikellarista. Vesiväripaperipinkka on ostettu kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisesta kirjakaupasta.

Hellurei! Tänään esittelen teille yhden varmasti esteettisimmistä ja ainakin nauruhermoja kutittelevasta taiteen luomistavasta, eli pillipuhalluksen. Tähän hommaan tarvitset yksinkertaisesti vesivärikaluston; siveltimen, värit, paperia ja vettä – sekä tietysti PILLIN. Itse käytin Ikean pillejä, kokeilin sekä kapeaa että leveää mallia.

Ehdoton suosikkivesiväripalettini on Prima Marketingin Vintage pastels. Paperin repäisin perus vesiväripaperipinkasta. Olen huomannut, että vesiväreillä lotraaminen on aavistuksen hauskempaa, kun käyttää vesiväripaperia, vaikka tottakai voi maalata suoraan vaikka muistikirjaankin.

Aivan ensimmäiseksi laveerasin paperin vedellä, sitten tiputtelin väriä sinne tänne, jonka jälkeen alkoi vimmattu pillillä puhaltaminen. Välillä lisäilin väriä ja paperin kuivahtaessa puhaltaminen sai aikaan eniten erilaisia viivoja.

Päätin lisätä tähän työhön myös toista lempisävyäni, Golden glow’ta. Tässä kohtaa alkaa se klassinen dilemma kun alkaa miettiä, koska työ on valmis. Nyt tätä kuvaa voi katsoa mistä suunnasta tahansa, ja se muistuttaa paljon abstraktia taideteosta, jonka taapero tekee päiväkodissa sadepäivän ratoksi. Huomasin pillien kokoerosta tasan sen, että molemmilla paksuuksilla saa posket kipeäksi.

Valmiin kuvan voi tallettaa sellaisenaan tai siitä voi leikata esimerkiksi Mambin Box Punchilla laatikoita bujoon tai kalenteriin. Kaikki käy!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *