Muistikirja saatu kaupallisessa yhteistyössä Teippitarhan kanssa.

Moni käyttää kalenterissa erilaisia trackereita osana elämänhallintaa, ja ne ovatkin siihen hommaan käteviä. Näiden kanssa on rajattomasti mahdollisuuksia, trackereita voi tehdä itse tai käyttää valmiita tracker-tarroja.

Trackerin voi tehdä joko kuukausi-, viikko- tai vaikka päiväkohtaiseksi työkaluksi. Trackereilla voi seurata esimerkiksi vedenjuontia, urheilukertoja, mielialoja tai vaikka unenmäärää. Trackereistä voi saada tukea vaikkapa elämätaparemonttiin, kirjaamalla tavoitteita ja seuraamalla niitä, tavoitteisiin on helpompi päästä. Voi olla myös hyödyllistä palata taaksepäin, jos kirjaa kuukautiskiertoa tai särkypäiviä.

Trackereita eli seurantataulukoita on helppoa tehdä. Tracker voi olla vaikka iso piirretty kuva, jota värittelee sen mukaan mitä asioita seuraa. Yksinkertaisimmillaan tracker on pelkistetty ruudukko, mihin raksilla merkitsee esimerkiksi nukutut tunnit tai vaikkapa työtunnit.

Kalenterimanian ryhmästä löytyy trackereille oma kansio, josta voi hakea inspiraatiota. Myös pintrest on pullollaan erilaisia ideoita ja kuvia, joista voi hakea mallia ja muokata omaan tarpeeseen sopivaksi. Näissäkin vain mielikuvitus on rajana.

10 Comments on Trackerit kalenterikäytössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *