Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajastolta yhteistyössä saatu tastukokoinen Day -lukuvuosikalenteri kutsuu värityksellään seikkailulle metsään.

Kalenterin mitat ovat 82x128mm, ja pienen kokonsa puolesta se sujahtaa mukaan minne tahansa. Siinä on parikierresidotut, vihreällä kuminauhalla suljettavat, mustat polypropeenikannet. Kansien muovinen kova pinta kestää kovaakin kulutusta ja on likaantuessaan helposti pyyhittävissä.

Kalenterin alusta ja lopusta löytyy perinteiset vuosisuunnitelmasivut 2020-2021, joihin on helppo merkitä esimerkiksi pienellä ruksilla itselle tärkeät päivämäärät. Ennen viikko-osuutta kalenterin alusta löytyy myös omat tiedot -sivu sekä liputuspäivät Suomessa vuonna 2020 ja 2021.

Kalenteri alkaa viikosta 31, eli tämän vuoden elokuusta ja loppuu viikolle 30/2021. Kuten kalenterin nimestä voi jo päätellä, on viikot jaoteltu yksi päivä per sivu. Ainoastaan viikonloppu on jaoteltu yhtenäisesti yhdelle sivulle. Maanantai- ja perjantaisivujen vasemmassa reunassa on kellonajat 6-23, jotka helpottavat asioiden ylös kirjaamista. Kalenterissa on paljon tilaa päiväkohtaisien juoksevien menojen ylös kirjaamiseen, sekä päiväkirjamerkinnöille.

Ajaston kalentereista tuttuun tapaan Daysta löytyy perinteisesti suomalaiset juhlapyhät ja liputuspäivät, sekä nimipäivät.

Make your day – Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *