Dylusions -tuotteet saatu kaupallisena yhteistyönä Käsitellen kanssa.

Leimailu kuuluu osana kalenteriharrastukseen, ja sitä voi hyödyntää monella tavalla. Esittelen postauksessa miten Dylusionin leimailutarvikkeet toimivat testissä. Dylusions Creative Dyary mustesetissä on neljää väriä – Bubblegum Pink, Dirty Martini, Calypso Teal sekä Black Marble. Musteet ovat happovapaita, myrkyttömiä, haalistumattomia sekä vedenkestäviä. Vedenkestävyytensä ansiosta leimausjälkeä voi värittää vaikka vesiväreillä.

Yhteistyönä olen saanut myös kolme erilaista leimasinsettiä – Dylusions Dyalog leimasinsetit All The Right Boxes, Numerology ja Blind Date. Näillä voisi tehdä leimaten omat kalenteri-insertit, mutta toimivat hyvin myös leimatessa isompana taustana. Yhdistämällä isolle akryylipalikalle mieleiseensä tapaan erilaisia leimoja, käyttäen yhtenä isona leimasimena. Tuoteperheen Journal Block akryylipalikka on suuri ja monikäyttöinen. Leimausten pohjana toimi Dyalog Insert Book Agenda.

Dylusions -leimamusteilla voi leimata saman sarjan akryylimaalienkin päälle. Valitsin tähän testiin maalisävyt Lemon Zest sekä Pink Flamingo. Maalin päälle leimatessa on hyvä antaa leimamusteen rauhassa kuivua, tai kuivattaa puhaltimella. Muste on märkää, kun se kiiltää valossa. Omat testikerrokset olivat ohuita ja kuivattamista ei tarvittu. Dylusions Paint Pens paketissa on musta ja valkoinen maalikynä, niillä saa kivaa efektiä leimailun päälle. Mustalla voi peittää haluttuja kohtia tai doodlailla, sekä valkoisella korostaa. Pohjana toimi Dyalog Insert Book Backgrounds 2.

Leimaten voi myös tehdä tarroja valmiille tarrapaperille tai vaikka vesiväripaperille. Vedenkestävyytensä ansiosta musteet kestävät leviämättä erilaiset vesipohjaiset väritykset. Leimaten voi tehdä myös itse die cutseja, valmiita to do-listoja tai trackereita kalenteriin, sekä koristella jo valmiita koristeta. Vedenkestävyys on itselleni tärkeä ominaisuus musteissa. Muistakaa säilyttää musteet oikein ja puhdistaa leimat aina käytön jälkeen, jotta ne pysyvät hyvänä. Pidän musteet oikein päin ja suojassa auringolta sekä kuumuudelta. Itse leimat putsaan vauvojen kosteuspyyhkeisiin. Puhdistusaineet voivat haurastuttaa leimoja.

Tiedän monia, joita leimailu kiehtoo, mutta se ei tunnu yhtään omalta. Tähän määrään lääkkeeksi treeniä, treeniä ja treeniä, kukaan ei ole seppä syntyessään. En ole pitkään aikaan itsekkään leimaillut ja sen huomasin kriittisestä suhtautumisesta omaan tekemiseen. Tähän sama mantra: antaa luovuuden viedä. Ja elämä, eikä varsinkaan kalenterituunailu, ole niin vakavaa.

– Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *