Postauksessa näkyvät Miracle Lines -kortit ja Elements -vihkot saatu yhteistyössä Auranotebook kanssa.

Poikkeuksellinen kevät, ja viimeviikon enemmän syksyä kuin kesää muistuttaneet harmaat sadepäivät ovat saaneet pohtimaan omaa hyvinvointia. Vuodesta toiseen toistuvat tyhjät lupaukset oman hyvinvoinnin eteen töiden tekemisestä kaikuvat muistutuksena korvissa. Haluanko toistaa itseäni vai kehittyä parempaan suuntaan?

Olen aina ollut innokas aloittamaan erilaisia elämäntaparemontteja ja diettejä, mutta samaan aikaan loistava siirtämään niitä tulevaisuuteen. Koronakevät on kuitenkin saanut arvostamaan omaa terveyttä uudella tavalla ja kiinnittämään siihen entisestään huomiota.

Kuukauden suunnittelun jälkeen sain viimein tartuttua härkää sarvista ja aloitettua hyvinvointiin keskittyvän traveler’s notebookin rakentamisen Aura notebook Elements -vihkojen ja Miracle Lines journaling-korttien avulla. Väkipakolta tuntuneen tuunausjakson jälkeen vihkojen ja korttien maagiset värit ovat juuri se kaipaamani inspiraationlähde mistä aloittaa.

Kerran viikossa tai oman fiiliksen mukaan nostettavan kortin avulla tarkoitukseni on syventää itsetuntemusta ja ymmärtää elintapojen vaikutukset kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Ensimmäiselle sivulle valitsin koko vihkoa kannattelevan pääteeman kertovan kortin johon tarkoitusekseni on ”projektin” edetessä löytää vastaus. Pysyvä muutos kohti hyvää oloa syntyy yhteyden luomisesta omaan itseen.

Bisous Nanna

2 Comments on Ainoa mikä inspiroi

    • Tutkimalla ympäristöä tuunausmateriaalia voi löytyä yllättävistäkin paikoista. Ihania tuunaushetkiä bujosi kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *