Postauksessa näkyvät Aura-tuotteet saatu yhteistyössä: Ainoa / Auranotebook

Helou helou helou! Täällä kirjoittaa innostuksesta täristen Inka. Innostuksesta, fanituksesta, siitä tunteesta kun joku ”on vaan niiiiiin siistiä!!”. Tämän postauksen innostuksen sekä inspiraation lähde on Aino, tuo huikea nainen muunmuassa sellaisten ihanuuksien takaa kuin Ainoa, Aura Notebook ja Oot niin ihana. Edellämainitut ovat varmasti kalenterimaanikko-näkökulmasta katsottuna niitä tutuimpia.

Oma fanityttöyteni juontaa juurensa kuitenkin hieman kauemmas, kun kukaan ei vielä tiennyt originaalistakaan Aurasta vielä pihaustakaan. Visuaalisesti vaativa -blogi on nimittäin se paikka, missä olen itse ensimmäisen kerran törmännyt ja ihastunut Ainon tyyliin tehdä asioita. Niin visuaalisesti, kuin kirjallisestikin ilmaisemalla. Eikä se ihastus ole VUOSIEN kuluessa laantunut tippaakaan – päinvastoin. Enkä tiedä tuleeko se koskaan laantumaankaan, mutta onneksi se ei haittaa!

Olen niin monta kertaa viime aikoina pysähtynyt ihmettelemään, että miten olen päätynyt tähän että saan tehdä yhteistyötä ihmisen ja yrityksen kanssa upeiden tuotteiden tiimoilta, sellaisen jota olen hiljaisena fanityttönä ihaillut kauemmin kuin muistan. Kalenterimanian taikuutta, sitä sen täytyy olla. Tai jonkin muun sorttista magiaa, ehkä moon made me do it..? Jokatapauksessa aivan uskomaton tilaisuus, ja ennenkaikkea inspiroiva! Uusimmat Aura-tuotteet, eli Aura Notebook Elements A6 -vihot, Aura Notebook A5 Monochrome Slim sekä Aura Miracle Lines korttipakka ovat tuoneet omaan tuunailuuni aivan uusia ulottuvuuksia. Ne saivat minut palaamaan Traveler’s Notebookin käyttäjäksi, ne ovat saaneet tutkimaan maagisia aiheita, sekä kirjaamaan ajatuksia ylös uudella tavalla. Ja ne saivat takaisin jo jonkun aikaa hukassa olleen i n n o s t u k s e n. Rakastan ja olen kokoajan rakastanut kalenteriharrastusta, mutta sellainen uuden oman jutun löytämisen aikaansaava ilon roihahdus on loistanut tovin poissaolollaan – ennen tätä! Ja uskon vahvasti että siihen, että tuotteilla voi olla tälläinen vaikutus, vaaditaan niiden takana olemaan juuri oikeaa ihmistä. Sitä joka osaa suunnitella, viilata ja tuoda eloon juuri oman visionsa. Ja sitä Aino edustaa omissa silmissäni likimain täydellisesti.

Aurat, julisteet, postikortit, vauvakirja (josta muuten tiedän sen että jos joskus saan lapsen, tulee tämä olemaan ENSIMMÄINEN hankinta!), kortit.. en lakkaa ehkä ikinä huokailemasta ihastuksesta niiden äärellä! Saatikka sitten Ainon omien toteutettujen sivujen ilmettä. Yksi omia tämänkin blogin lempipostauksistakin on muuten peräisin Ainon kynästä, ja sen voi lukaista *täältä*!

Nyt on ehkä aika lopettaa tämä postaus pikkuhiljaa tähän, ennen kuin fiilis alkaa mennä liian paljon karmivan stalkkeri-tasolle..

Kaikella rakkaudella, ei pelottavasti, vaan silleen kivalla tavalla,

Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *