Suvi tuossa viime viikolla kivasti aloittikin meidän uuden postaussarjan. Aihe on musta oikeasti kiva, mutta ongelmallinen omalta osaltani koska puran mun vanhat kalenterit atomeiksi tai heivaan ne varaston nurkkiin pois tilaa viemästä. Sen takia surffailin ihan omassa Instagramissani ja poimin lempparit sieltä.

Kun selasin kuviani etsien lemppariaukeamiani, totesin etteivät vanhat pinkit aukeamat säväytä enää ollenkaan. Vaikka ne tavallaan ovat minä: kerroksia, kaaosta, tarroja jne, niin eivät ne sitten kuitenkaan enää ole. Vanhimmaksi kuvaksi valikoitui Foxy Fixini eräs aloitusaukeama, tai oikeastaan sivu.

Tämä on kaikessa simppeliydessään oikeastaan epäminä. Ihan vain siksi, että sivulta löytyy tasan kaksi elementtiä: revitty paperi ja happy mailista saatu tulostettu upea käsiprintti. Yleensä tungen sivuni täyteen aivan kaikkea mahdollista, mutta tässä tajusin pysähtyä ajoissa. Paperin repiminen on muuten todella terapeuttista ja suosittelen sitä kaikille. Revin mieluummin, kuin leikkaan.

Seuraava kuva on Chic Companyn kanssa yhteistyönä saadusta Happy Plannerista. Välillä haksahdan näihin isoihin kalentereihin, vaikka oikeasti ne ovat aina liian isoja minulle. Niissä on liikaa tilaa jota en osaa täyttää. Tavallaan ajatuksena ne ovat todella kivoja, koska kaikki merkinnät mahtuvat ongelmitta jne, mutta toteutus on aina jotain aivan muuta. Isoissa kalentereissa on kuitenkin puolensa, niissä voi esimerkiksi tämän aukeaman tyyppisesti kerrostaa washeja. Ja sitä paperia!

Ja sitten viimeisin aukeama, josta tykkään ihan tosissaan. Olen innostunut pikkuhiljaa testailemaan vesivärejä. Tämän aukeaman idea on jostain netin syövereistä, mutta olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen ja minusta tuntuu, että tästä on helppo jatkaa testailuja eteenpäin.

-Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *