Aura Monochrome Slim saatu kaupallisessa yhteistyössä / Ainoa

Huomaan jatkuvasti, miten tyylini on pysynyt jo pidempään tosi samanlaisena ja olen selvästi löytänyt oman juttuni, mitä tulee rengaskalentereihin. Päätoiminen kalenteri on minulla ollut jo useamman vuoden samaa merkkiä, ja vaikka teen erilaisia aukeamia, on tapani täyttää sivut kuitenkin todella samankaltainen viikosta toiseen. Color Crushini saakin vaihtelunsa eri teemoista, eikä niinkään mistään suuresta tyylimuutoksesta. Kalenterien kanssa puuhailu on kuitenkin tosi elävä ja alati kehittyvä harrastus, minkä olen huomannut tällä kertaa täysin toisista kansista.

Olen heittänyt lusikkani täysin uuteen soppaan, eli bullet journalien maailmaan. Viime viikon torstaipostauksessa jo vilautinkin vähän kirjoille omistamaani niin sanottua reading journalia, eli eräänlaista lukupäiväkirjaa, jota olen ruvennut rakentamaan mustavalkoiseen Auraani.

En koskaan olisi osannut ajatella, millainen bullet journal -tyyli itseltäni löytyy. Jotenkin pääni sisällä ajatukset bujosta ja tämän reading journalin tulevista sivuista olivat ihan erilaiset, mitä lopulta päädyin tekemään. Ajattelin jatkuvasti, että bujo ei vaan yksinkertaisesti voi olla minua varten, sillä infernaalinen perfektionismini on estänyt sen tekemisen tähän asti. Olen jotenkin kuvitellut, että haluan bujoni olevan millintarkka ja jotenkin Pinterest-unelma. Toisin kuitenkin kävi, kun lähdin lopulta sitä tekemään – yhtäkkiä käsistäni löytyi leimoja, sivellintusseja ja annoin vaan palaa. Bujosta tulikin yllättävän vapauttava kokemus, ja aion ehdottomasti kokeilla kaikkea muutakin aiemmin ”pelkäämääni” sen sivuille. Edes virheet ja muut eivät ole haitanneet, ja sivujen repimisen sijaan olen vaan antanut niiden olla, tai keksinyt jonkin vaihtoehtoisen ratkaisun niitä parantamaan.

Onko teillä ollut vapauttavia kalenterikokemuksia?

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *