Monilla on jo alkanut tai alkamassa koulu. Osalla saattaa lukujärjestys muuttua kuukausittain tai koulussa voi olla poikkeuspäiviä. Laminoitu lukujärjestys on kätevä, sillä siihen saa tehtyä väliaikaisia merkintöjä tai uusittua lukujärjestyksen tarpeen vaatiessa.

Laminoidun lukujärjestyksen tekemiseen tarvitset laminointikoneen, laminointikalvoja sekä paperia, kynän ja viivoittimen.

Ensin tehdään lukujärjestyspohja. Mikäli koulun alkamisajat ovat koko lukukauden samat, ne voi merkata pohjaan valmiiksi. Jos pohjaa haluaa koristella, laitetaan koristeet ennen laminointia paikoilleen. Lukujärjestykseen voi lisätä tilaa esimerkiksi harrastusmerkinnöille tai muistettaville asioille.

Kun pohja on valmis, astellaan lukujärjestys laminointikalvon väliin ja laminoidaan laminointikoneella. Laminointikalvolle sopivia kyniä ovat sellaiset mitkä saa pyyhittyä pois, eli esimerkiksi taulutussit.

Laminoitu lukujärjestys on kestävä ja mukautuu muuttuviin koulupäiviin. Samaan tyyliin voi toteuttaa myös vaikkapa ostoslistan, jos ostat usein samoja tuotteita tai voit laminoida ruokasuunnitelman, jota voit käyttää uudestaan ja uudestaan.

Opiskeluiloa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *