Kalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajastolta

Sain Ajastolta testattavaksi pienen turkoosin Color -lukuvuosikalenterin joka on kuin karkki. Tämä kovakantinen A6 on pienempi kuin aiemmat pikkukalenterini, mutta tästä syystä mainio napata pieneenkin laukkuun mukaan. Kalenteria löytyy jälleen verkkokaupasta, mutta sen liilan värinen kaveri on loppuunmyyty. Miran postauksesta löydät aiemmin esitellyn liilan version kalenterista ja muut esittelyt Colorista tästä ja tästä linkistä.

Itse paneudun postauksessa siihen miten tulen kalenteria käyttämään. Viikkoaukeamien välissä on kokonaiskuva tulevasta kuukaudesta ruudukkona ja ajattelin hyödyntää tätä suunnittelemalla ruokalistaa. Tähän on helppo kirjata arkiruuat ylös ja monta viikkoa näkyy samalla sivulla. Kalenteri kulkee näppärästi pikkulaukussa mukana kauppaankin.

Viikkoaukeamiin on helppo kirjata nopeat merkinnät ja mikäli pidät valmiista kellonajoista kulkevat ne maanantain ja torstain kohdalla klo 6-23 välillä. Itse tykkään siitä, että kellonaikoja ei ole joka päivällä, koska nyt kalenteri on vapaamman näköinen. Tykkään runoilla ja koristella, mutta silloin nopeille merkinnöille ei yleensä jää tilaa. Siksi otankin tämän nyt kulkemaan kanssani, kun palaan pitkältä sairaslomalta töihin. Mukana kulkevat selkeät hoito-, koulu- ja työajat, sekä harrastukset. Näin voin siirtää tapahtumat kotona isompaan päiväkirjamaiseen kalenteriin, joka ei mahtuisi laukkuuni.

Takana on kivasti tilaa muistiinpanoille ja merkkasinkin sinne jo lukuvuoden sekä loma-ajat. Tein myös kynätestin ja vaikka paperi on ohuen tuntuista, vain permanenttitussi ja textmark, jotka eivät kalenteriin oikein kuulukaan, tulevat osittain läpi. Hieman läpi tulee myös Zig clean color dot -kynän pistepuoli, mutta 0,5mm kynäpuoli ei. Stabilo pointMax -kynä voi tulla hieman läpi, jos on kova painamaan. Omassa käytössä niin vähän, että hävettää edes sanoa. Lisäksi kokeilin Ecolinen brush pen -kynää ja kaksi vetoa päällekkäin vain kostutti paperia, muttei värjännyt läpi eikä edes kummittele. Joten tällä kynärepertuaalilla pärjään vallan mainiosti ja paremmin.

Pirteää vaihtelua kalenterissa on musta-turkoosit kirjoitukset ja päivämäärät, jotka kummatkin kuuluvat lempiväreihini. Takana olevassa taskussa kulkee mukana eniten käytetyt ikonitarrat sekä washisamplet.

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille.

Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *