Postauksessa näkyvä Happy Planner ostettu yhteistyössä Korttipajalta ja Pentel Hibrid Milky -geelikynät Suomalaisesta kirjakaupasta.

Ihanaa torstaita kaikille! On jälleen aika ylläpidon lempiaukeamille. Haastetta miettiessäni selasin instagram -kalenteritiliäni harrastuksen alkuvaiheesta tähän päivään. Oli mielenkiintoista pysähtyä miettimään omassa tyylissä tapahtuneita muutoksia, sekä vaihtuneita kalentereita vuosien varrelta. Päädyin lopulta valitsemaan yhden suosikkiaukeaman jokaiselta edeltäneeltä kolmelta vuodelta.

Ensimmäiseksi aukeamaksi valikoitui viikko syyskuulta 2018. Tuunaustyylini on pysynyt samana, vaikka aikaa aukeaman tekemisestä on pari vuotta. Olen käyttänyt aukeamalla yhden suosikki viikkokiteistäni ,ja oikeastaan siinä onkin syy valintaani. Rakastan kitissä olevaa boksitarraa tatuoidusta tytöstä, kukkia ja tarroissa toistuvaa värimaailmaa. Pidän myös fiiliksestä joka aukemasta välittyy. On syksy, mutta leikitellään silti vielä hetki tunteella menneestä kesästä ja lämmöstä.

Seuraavaksi selasin viime vuoden kuvia, ja suosikiksi sieltä nousi tämä hempeän vaaleanpunainen ja kukkasin koristeltu aukeama. Olen tehnyt aukeaman Korttipajalta yhteistyössä ostettuun Happy Planner Miniin. Pidin aukeamasta jo sitä tehdessä ja siinä olevien tarrojen sommittelusta.

Viimeisenä haluan nostaa esille tämän mustana lampaana kutsumani pistesivuisen vihkon ja sieltä parhaillaan elettävän elokuun kuukausiaukeaman. Olen käyttänyt aukeamalla päivämäärätarroja lukuunottamatta ainoastaan Pentel Hybrid Milky -geelikyniä, jotka olen ostanut yhteistyössä Suomalaisesta kirjakaupasta. Pelkillä kynillä tuunaaminen tai piirtäminen ylipäätään eivät todellakaan ole minulle ominaista. Tällainen bullet journal -vaikutteinen tuunaustyyli on kuitenkin osoittautunut todella terapeuttiseksi ja virkistäväksi vaihteluksi pelkkien tarrojen alas lätkimisen sijaan.

Omien suosikkien valinta ei ollutkaan niin helppoa mitä olin ajatellut, mutta siinä ne kolme nyt kuitenkin ovat. Aiemmin omat postaukset suosikeistaan ovat tehneet Suvi, Mirppu, Laura, Piia, Inka ja Milja.

Bisous Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *