Postauksen kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Helou helou helou! Tänään on vuorossa viimeinen neljästä esittelypostauksesta Ajaston Neon -kalentereiden tiimoilta. Aiemmin on tutustuttu Neonin taskuversioihin Miljan ja Caritan postauksissa, sekä keltaiseen A5 Neoniin Suvin kanssa.

Koska yllä linkitetyistä aiemmista Neon-postauksista on jo tullut hyvin ilmi kaikki kalenterin perusominaisuudet, halusin perehtyä omassa tekstissäni tekemään käytännön testejä kalenterin sivuille. Nappasin kalenterin takaosasta esiin muistiinpanosivut, ja starttasin tieteelliset kokeeni. Aloitin kokeilemassa vesivärien soveltumista Neonin paperilla käytettäväksi. Ei ohut kalenteripaperi ihanteellisinta vesiväreille ole, mutta yllättävän vähän mielestäni paperi kuitenkin rypistyi. Vähiten kurttuun sivu meni ”#km” -merkkauksen kohdalta, ja siihen kokeilinkin tarkoituksella mahdollisimman vähän vettä ja paljon väriä -taktiikkaa.

Vesivärileikkien jälkeen tein hieman perinteisempää kokeilua, kynätestin. Nappailin sieltä täältä työpöydältäni eri kyniä koekaniineiksi melko summanmutikassa. Kirjoittelin sivulle aina kynän nimen, sekä testitekstinä aina ”#kalenterimania” nimen alle.

Kynätestin lopputulema oli itselleni vielä hämmästyttävämpi kuin vesivärien kanssa saatu tulos. Ohueksi paperiksi sivut nimittäin sietivät lähes kaikki kokeilemani kynät vuotamatta läpi! Sharpie näkyy sivun kääntöpuolelta todella selkeästi, mutta se nyt ei varmasti yllätä juuri ketään – harvassa on kalenterit joihin voisi Sharpieilla suoraan menojaan merkkailla. Toisena kynänä ainoastaan Pentelin Touch näkyy mielestäni hieman häiritsevästi läpi, mutta kaikki muut testatut kynät kelpaisivat kyllä omien vaatimustasojeni kanssa tämän kalenterin täyttöön.

Summa summarum: niin näiden omien testailujeni kuin Caritan postauksen leimasinmuste-kokeilunkin perusteella sanoisin, että Neoneita voi tuunailla kohtalaisen monipuolisesti myös teippien ja tarrojen lisäksi. Ja onhan tämä nyt varmasti yksi maailman PINKEIMMISTÄ KALENTEREISTA!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *