Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Heippa! Tänään esittelyvuoron saa iloisen keltainen, A5- kokoinen Neon. Kuten ehkä jo tiedättekin, näitä neonvärisiä kalentereita tälle lukuvuodelle on olemassa myös taskukokoiset pinkki ja keltainen sekä samankokoinen pinkki. Tämänkin yksilön avauslive löytyy ryhmästä.

Neonin kalenterinäkymä on hyvin perinteinen, vertikaalinen viikko yhdellä aukeamalla. Myös paperi on hyvin tavanomaista, hieman ohkaista, kuitenkin vastuullisista lähteistä. Kalenterin ensimmäiseltä sivulta löytyy FSC-sertifikaatin (Forest Stewardship Council) merkki. Kalenterissa on vahva kierresidonta, muovi- sekä pahvikansi ja kumilenkkikiinnitys. Pienen miinuksen joudun antamaan kynäpidikkeen puuttumisesta.

Itselleni tämä kalenteri päätyi hyvin nopeasti syksyn koittaessa käyttöön, kun Ajaston muistikirjaan tekemäni bullet journal osoittautui liian vaivalloiseksi arjen rytmittyessä taas normaaleihin viisipäiväisiin työviikkoihin. Kaipasinkin taas valmista näkymää viikkojen päähän, joten tuumasta toimeen ja Neonia tuunaamaan.

Tähän mennessä olen ehtinyt tuunailla reippaan kuukauden päivät, ja selkeästi oma tyylini hakee uomia joihin asettua. Nyt olen täysin rakastunut Zig Clean Color Dot-kyniin, joiden toisessa päässä on kuitukärki ja toisessa pyöreä pallokärki. Pilkkujen painelu on lähes hypnoottista puuhaa, ja niinpä pilkut koristavatkin tähän mennessä jokaista aukeamaani.

Siinä missä etukäteen ajattelin tällaisen peruskalenterin olevan liian tylsä edes aloitettavaksi, olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten nopeasti olen omaksunut tämän pohjan ja alkanut hyödyntää jälleen esimerkiksi valmiita kellonaikoja. Tykkään rajata työ- ja vapaa-ajan kapealla washiteipillä ja sitten korostaa vapaa-aikaani kivoilla tarroilla ja iloisilla väreillä. Niin ja pilkuilla. Yritän pitää työasiat mahdollisimman paljon poissa ”siviilikalenteristani” johon en tietosuojalain vuoksi voikaan kirjoittaa esim. hoitolasteni syntymäpäiviä, mutta työpäivän ajalle voin kirjata pääpiirteittäin, mitä pitäisi muistaa minäkin päivänä.

Jos kaipaat edullista, näyttävää mutta perusturvallista kalenteria, johon on tilaa kirjoittaa – täs’ siul on sellanen!

Terkuin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *