Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Heippa! Minä sain koronakesän alussa hyppysiini Nordic Colours- muistikirjan sävyssä sand. Sarjaan kuuluu yhteensä kolme sävyä; kaunis vaaleanpunainen blossom sekä ukkostaivaansininen thunder. Kyseessä on Ajaston A5- kokoinen muistikirja, jossa on 192 numeroitua pistesivua, kuminauhakiinnitys, kaksi lukunauhaa ja kynälenkki. Muistikirja on FSC (Forest Stewarship Council)- sertifioitu.

Tämä muistikirja sujahti elämääni juuri eikä melkein oikeaan aikaan, sillä olin juuri lähdössä viettämään 25-vuotissynttäreitäni Kolille. Niinpä aloitin bujoilun luonnollisesti kesästä, reissusuunnitelmista sun muusta kevyestä hömpästä. Matkalta otetut polaroid-kuvat pääsivät suoraan kirjoihin ja kansiin ja jäipä matkalta muistoksi myös Kalenterimanian ryhmässä pidetty #kmajastobujo– live, jossa teippirollerini loppui (taas vaihteeksi) kesken.

Lomareissun jälkeen keräilin myös muita kesäisiä muistoja bujoon, mutta sen jälkeen pääosan otti minä, itsetunto ja mielenterveys. Käytän mielelläni erilaisia korttipakkoja, joita vilauttelin silloin tällöin myös liveissä ja niiden pohjalta lähdin rakentamaan kulloistakin sivua.

Tulipa samoihin kansiin kokeiltua myös muutaman viikkoaukeaman verran myös bullet journalia, mutta syksy toi tullessaan enemmän kiirettä kuin osasin odottaakaan, joten ajatus oli valitettavasti hylättävä. Muistikirja kuitenkin kulki mukanani hyvin pitkään, kunnes totesin sen olevan arjessa vain painona kassin pohjalla.

Syksyn tullen jatkan ehdottomasti muistojen talteen keräämistä, sekä erilaisten korttien ja tehtävien auki kirjoittamista paperille. Tervetuloa pimeät illat lämpimään vilttiin kääriytyneenä – täällä odotan. Kaikki näihin bujoihin liittyvä materiaali löytyy ryhmästä hashtagilla #kmajastobujo.

Terkuin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *