Vihdoin oli koittanut kauan odotettu miittipäivä. En ollut aiemmin ollut Kalenterimanian suurmiitissä ja olin todella innoissani, mutta minua myös jännitti. Odotin kovasti monien Facebookista tuttujen ihmisten tapaamista livenä sekä miitin tunnelmaa ja haasteita.

Lähdimme Nannan, Sadun ja Sinnan kanssa matkaan kello 7. Karkkilassa olimme perillä yhdeksän aikaan. Minä, Satu ja Sinna lähdimme tutustumaan Karkkilan tarjontaan. (Kiitos Jaanalle kyytien järjestämisestä.) Karkkila vaikutti hauskalta pieneltä kaupungilta. Eniten mieleen jäi ihana PikkuLeppis sekä tunnelmallinen KäsityöKahvila.

Palasimme takaisin miittipaikalle ennen kello 12. Ihana Mira toivotti meidät ovella tervetulleeksi. Sisällä meidät ohjattiin käsienpesulle ja sitten omaan pöytäämme. Olin innoissani. Iso konepajahalli oli täynnä pöytiä ja se oli koristeltu kauniiksi Kalenterimanian tyyliin. Tunnelma oli mahtava. Paikoille oli jaettu yritysten sponsoroimat miittikassit. Tutkimme niitä ja huomasimme, että sisältö oli todella runsas ja monipuolinen.

Ensimmäisenä haasteena oli tuunata ATC-kortti miittikassin sisällöllä. Haasteen jälkeen oli vapaata tuunailua. Myöhemmin oli toinen haaste, siinä piti tehdä unelmakartta loppuvuoden 2020 unelmista. Osallistuin molempiin haasteisiin. Tämänkin haasteen jälkeen oli vapaata tuunailua.

Miitin lopuksi oli arvonnat. Yritykset olivat lahjoittaneet todella runsaasti palkintoja ja moni osallistuja sai kassin lisäksi muutakin kotiinviemistä. Itse voitin penaalin ja One Line a Day viiden vuoden päiväkirjan. Olin pohtinut sellaisen hankkimista jo pidempään, joten palkinto osui nappiin. Lopuksi siivosimme yhdessä tilan.

Kotimatkalle lähdin monta upeaa kokemusta ja montaa uutta ystävää rikkaampana. Kiitos kaikille, jotka teitte tämän miitin mahdolliseksi.

T. Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *