Heipparallaa! On aika aloittaa uusien torstaipostausten kimara. Tälläkertaa aiheena on ylläpidon lempimuistot Kalenterimaniasta. Minä liityin ryhmään vuonna 2017, ja ylläpitoon vuotta myöhemmin.

Pelkästään koko ryhmästä yksi lämpimin muisto liittyy päivittäiseen off-topic-ketjuun, jossa kerroin silloin hyvin avoimesti hammaslääkäripelostani. Olin kärsinyt miltei vuoden päivät järkyttävästä hammassärystä. Kun koitti päivä jona kipukynnys ylitti sietämisen rajat, muistan edelleen kaiken sen lämmön ja tsempin, jota ryhmästä sain. Selvisin myös hengissä itse hammaslääkäristä. Jälkeenpäin olen toki kertonut paljon muitakin henkilökohtaisia juttuja, ja saanut aina tukea ja tsemppejä.

Ehdottomasti hienoin ajanjakso koko elämässäni alkoi aloitettuani ylläpidossa. Olen päässyt luomaan ja järjestämään asioita sekä tapahtumia, jotka ovat minulle todella lähellä sydäntäni. Vuosien kohokohtia ovat tietysti suurmiitit, mutta itselleni kaikkein rakkaimpia ovat erilaiset pienet miitit, jota Turun seudulla on järjestetty esimerkiksi Hansan Suomalaisessa Kirjakaupassa sekä Fiilis Café Bistrossa. Jäsenten – ja jäsenistä sekä ylläpidosta muodostuneiden ystävien – tapaaminen on aina ihanaa ja siinä tiivistyy yhteen se, miten mahtavaa on kun näkee edessään sen saman lämmön ja fiiliksen jonka voi myös tuntea ruudun läpi ryhmässä selaillessaan.

Mainittakoon vielä maakuntamatkailu, jota varsinkin miittien järjestäminen ja niissä käyminen yleensä ”vaatii” – olen tehnyt taskuparkin Pohjoisesplanadille kahteen otteeseen hakiessamme Ajaston sponsoroimia tuotteita heidän toimistoltaan sekä lähestulkoon kyydittänyt minut ja Miran Auran avovankilaan Google Mapsin antaessa hyvin tarkkoja ja eksakteja ajo-ohjeita.

Muisteloterkuin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *