Meillä kysellään säännöllisin väliajoin Kalenterimanian Facebook-ryhmässä erilaisista kuukausitilauksista. Tänään esittelyssä on vähän pienemmän kynnyksen kuukausitilaus kalenterimaanikolle, nimittäin ihania tarroja sisältävä STICKII Club -kuori.

STICKII-kuorta on tarjolla kolmessa eri tyylissä – Pop Pack, Retro Pack, sekä Cute Pack. Pop kattaa teemana aikalailla kaiken, ja kuoresta on löytynyt niin modernia tyyliä, kirkkaita värejä, boheemia kuin myös kasviaiheisia juttuja. Retron sisältä löytyy enemmän pehmeitä sävyjä, vintage-tyylisiä, maanläheisiä juttuja kuin myös historiasta inspiroituneita asioita. Cute pitää sisällään paljon söpöjä asioita, etenkin aasialaiselle populaarikulttuurille tuttuun kawaii-tyyliin tehtynä.

Teeman valittua päästää sivu tekemään rekisteröitymisen kautta suoraan tilauksen. Saman tilin kautta voi tehdä useammankin tilauksen, ja asiakas pääsee halutessaan tilaamaan vaikka jokaista kolmesta teemasta. Tilaus jatkuu automaattisesti siihen asti kunnes sen itse peruu, ja maksu menee suoraan joka kuun 28. päivä. Tilauksen voi lopettaa milloin vain, eikä STICKII:llä ole minimitilauspakkoa.

STICKII Club -tilaus toimitetaan värikkäässä kirjekuoressa, jonka sisältä löytyy kuusirenkaiselle kansiolle/kalenterille sopiva A5-kokoinen muovitasku. Teeman pystyy lukemaan kätevistä kulmatarroista, jotka on tarkoitettu liimattavaksi muovitaskun nurkkaan omaa tarrojen säilytyksen helpottamista varten. Muovitaskun eri osioista pääsee tutkimaan kuukauden tarroja ja muita asioita – STICKII:n paino on nimenomaan tarroissa, mutta tilaus sisältää myös muutaman muun kalenterimaanikolle sopivan asian. Tässä esittelemässäni elokuun 2020 Dark Rainbow -teemaisessa Pop Packissa oli tarrojen lisäksi postikortteja, klipsi sekä muistilappuja.

Kuoren sisälle mahtuu hyvä määrä tarra-arkkeja, jotka kaikki tukevat kuukauden teemaa. Tarroja on usein erilaisista materiaaleista tehtyinä – tutuksi ovat tulleet niin riisipaperiset washityyppiset tarrat, paksut ja pehmeät tarrat, läpinäkyvät muovitarrat kuin myös isot vinyylitarrat. Vaihtelu ja erilaiset variaatiot ovat syy sille, miksi itse olen pysynyt jo pidemmän aikaa tilaajana.

Jokaisen kuoren yksikköhinta on $10, johon lisätään parin dollarin postit. Yhteensä hintaa yhdelle kuorelle Suomeen toimitettuna tulee noin kymmenen euroa, joka on mielestäni erinomainen hinta-laatusuhde. Pienen arvon ja koon vuoksi myöskään tulliin jäämisen huolen voi unohtaa.

Pidän joka kuoren saatuani avauslivejä Facebookin puolella, ja suosittelenkin heittämään ryhmässä hakupaneeliin STICKII Club, niin pääsette katsomaan useita eri teemaisia kuoria, niin näätte teemojen kirjon kunnolla!

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *