Moni meistä tykkää kuljettaa kalenteriaan mukana matkassa niin kahvilareissuilla, mökillä kuin miiteissäkin. Useimmiten riittää, kun mukana kulkee kynä, mutta välillä mukaan tarvitsee enemmän tuunailutarvikkeita. Esittelen tässä kolme erilaista tapaa, joita itse olen käyttänyt.

Tämä on oikeastaan tarkoitettu matkalle otettavia hygieniatarvikkeita varten. Happy Planner Minini mahtui kuitenkin täydellisesti tähän kansineen ja tuunailutarvikkeineen.

Mukaan mahtui helposti kirjoitusvälineitä, sakset, liimaa, washeja ja niin edelleen tähän etupuolelle…

… ja alle itse kalenteri sekä sen alle pussukassa siististi tarra-arkkeja aikamoinen pino.

Nämä kannet Nuuna L-kokoiselle muistikirjalleni olen saanut vaihtona aikoinaan toiselta kalenterituunailijalta, taitavalta Sannalta. Nuunani lisäksi kansiin sujahtaa vaikka mitä. Olen laminoinut muutamia taskuja kansien kuminauhoihin, ja niistä sain vielä lisää säilytystilaa. Tällä mukaan pakatulla setillä tein koko lokakuun hotellireissuni aikana.

Etukannen taskut ja kynänauha mahduttavat paljon tavaraa itseensä.

Laminoituja taskuja on useampi. Takakannen isoon taskuun sujahtaa Nuuna ja pieneen taskuun washisampleja.

Tässä vielä koko mukana kulkenut tavaramäärä ja kansien paksuus pakattuna.

Minulla ei ole kotona varsinaista työpöytää, joten kaikki eniten käyttämäni tuunaustavarat ovat tässä repussa. Tämä myös lähtee mukaani yleensä miitteihin, niin ei tarvitse miettiä mitä kaikkea sitä tarvitsisikaan tai että jotain unohtui kotiin. Kyseessähän on vauvojen hoitoreppu, mutta toimii oikein mainiosti myös tuunailukamoille!

Etutasku vetää ihan älyttömästi kyniä yms. ja sisälle mahtuu todella runsaasti erilaisia tarrakansioita, washisamplekansio yms.

Miten sulla kulkee tuunauskamat mukana menossa?

-Katja

2 Comments on Tuunailukamat mukaan matkaan

  1. Itselläni myös vauvanhoitolaukku reissulaukkuna! xD
    Vähän mietitytti tunnistavatko kaikki sen heti joksikin mammalaukuksi, mutta missään muissa laukuissa ei yksinkertaisesti ole läheskään niin paljon taskuja ja vetoketjuja kaikille taidetarvikkeille kuin tarvitsisin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *