Olin aina kuvitellut, että bujoilun (bullet journal) pitää olla pikkutarkkaa, huolellista ja hyvin vakavamielistä. Minulla meni pitkään ennen kuin oivalsin, että omassa bujossani saan olla juuri niin sotkuinen ja huoleton kuin ikinä haluan. Netissä näkee kaikenlaisia ihanuuksia, mutta jos ne eivät sovi omaan persoonaan on niiden perään turha haikailla!

Näissä kuvissa minulla on bujona B6-kokoinen vihko ja kynät ovat kaikkea, mitä kotoa löytyi: paksuja lasten tusseja, monenlaisia korostuskyniä ja sekalaisia finelinereita. 

Ensin merkitsin mustalla kynällä päivien lyhenteet suunnilleen paikoilleen ja sitten luonnostelin vaaleimmalla kynällä päiväsoikion. Sen jälkeen sainkin sotkottaa sydämen kyllyydestä! 

Aina en onnistunut ja siksi viikko 41 ei nyt päädy nähtäville, mutta yleisesti ottaen tämä rento bujoilu on hauskaa. Selkeyttä merkintöihin tuo se, että jätin niille paljon tilaa ja laitoin kirjoituskynällä pikku pisteet aina samoille paikoille. Kohtia merkinnöille on vain kolme per päivä, joten joudun miettimään, että mikä on oikeasti oleellista kunakin päivänä. En tunge bujoani täyteen kaikenlaisia epäoleellisia pikkuseikkoja, joilla ei ole yhtään mitään väliä minkään asian kannalta. 


Hauskoja bujoiluhetkiä sinullekin!

Soili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *