**Postauksen Aura-vihot saatu kaupallisessa yhteistyössä Ainoan kanssa

Minä rakastan vihkoja, en tiedä onko tämä asia tullut koskaan puheeksi, vaikka se hyvin yleistä paperiharrastajien joukossa onkin. Vihot ovat helposti lähestyttäviä, jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti sopiva, on eri kokoisia, värisiä ja laatuisia. Viime vuonna ihastuin täysin rinnoin A6-kokoon, vaikkakin se aluksi tuntui hieman pelottavalle. Oli hassua hypätä pois standard-koon maailmasta ja pidellä käsissä jotain niin pientä. Onneksi ihastuin, sillä silloin en vielä tiennyt että Ainoa on lanseeramassa omaa pienten vihkojen settiä. Ja sitä settiä käsittelemme nyt tässä postauksessa.

Elements-vihkosetti koostuu viidestä vihosta, jotka voidaan ostaa yhdessä tai erikseen. Tätä yhteistyötä varten minä sain koko setin. Sarja on nimetty elementtien mukaan ja vihkojen värimaailma heijastelee tietenkin kyseistä elementtiä. Fire – tuli, on punasävyinen vihko ja päätyi välittömästi horoskooppivihokseni. Olen horoskoopiltani jousimies ja elementtini on tuli.

Aluksi mietin, että otan vihoille vanhan Foxy Fixini käyttöön, mutta hylkäsin nopeasti tämän ajatuksen. Minulla on kaksi standard-kokoista traveler`s notebookia ”hörhöhommille”, eli noitajutuille, kristalleille, rituaaleille ja sen sellaiselle. A6-koon vihot upposivat oikein nätisti standard-kokoisten sekaan. Ei ole tullut riitoja.

Vihkojen värimaailma on upea, se on liukuvärjätty ja mukana on 4mm pistegridi. Jokaisessa vihossa on 32 sivua, joka on varsin mainio määrä tässä kokoluokassa. Pisteiden väri vaihtelee muun värimaailman mukana ja suosittelen näille vihoille esimerkiksi värikkäitä geelikyniä. Paperi kestää hyvin niin leimaamista kuin vesivärittelyäkin, sillä paperi on 120 gsm ja päällystämätön.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *