Olen ollut Kalenterimaniassa mukana vuodesta 2016, joten ihania muistoja on paljon. Kalenterimania on yhteisönä niin myötäelävä ja perhemäinen, että vuosiin on mahtunut kaikenlaista mukavaa muistettavaa.

On melkeinpä vaikeaa valita yhtä lempimuistoa. Olen jutellut ihanien ihmisten kanssa, vaihtanut ajatuksia harrastukseen liittyvistä aiheista sekä jakanut arkista elämää viikonpäiväketjuissa.

Kohtaamiset teidän kanssa on kuitenkin parasta. Olen ollut mukana Oulun miiteissä sekä päässyt mukaan suurmiittin. Viime vuoden syysmiitin sitten valikoin lempimuistoksi. Näin livenä siellä niin montaa, ja pääsin tutustumaan kasvotusten myös ylläpidon kanssa.

Ylläpidon kanssa tehdään tiiviisti tätä hommaa netin välityksellä, joten oli huippua nähdä sitten viimein myös naamatusten. Matkustin syysmiittiä edeltävänä päivänä Turkuun Miran luokse, missä tavattiin muun ylläpidon kanssa. Voin kertoa, että Miran vieressä nukuin kuin tukki! Ylläpitoa nukkui sohvalla, lattialla.. Siskonpedeissä kuin suuri perhe.

Ja sitähän me ollaan, Kalenterimanian perhe. Yhteisö joka koostuu ihanista yksilöistä. Odotan ilolla uusia muistoja ja uusia kohtaamisia!

Laura

Ps. Kurkkaa millaisia muistoja Suvilla ja Miralla on Kalenterimaniasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *