Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Julkaisen tänä vuonna joka kuukauden viimeinen perjantai postauksen Ajaston kalentereihin liittyen. Kuten jo viime postauksessa vihjaisin, on tämän päivän teemana Halloween. Valitsin tätä postausta varten seuraavat kalenterit MuumiDay ja Neon Keltainen ja sekä Ajaston Planner-muistikirja. Tuotteet on saatu yhteistyössä Ajastolta.

Yritin parhaani mukaan päästää irti vanhoista kaavoista ja lähestyä halloweenia eri kantilta kuin aikaisemmin. Pyrin tekemään aukeamista erilaisia. Kuvassa etualalla olevaan Neon Keltainen -kalenteriin tulostin netistä löytämäni halloweenteemaiset ilmapallot.

Muumi-kalenterin värimaailma on vaaleanpunaisesta tumman viininpunaiseen lisättynä hippusellisella violettia. Siitä syystä valitsin lilasävyisen koristelun halloweeniksi. Mielestäni alalaidan pöllön ilme on hulvattoman hauska, kun se ihmettelee yllättävää väriteemaa.

Dayn aukeaman koristelin perinteisillä halloweentarroilla. Taustaa elävöitin piirtämällä oranssilla tussilla kuviot ennen tarrojen liimaamista. Halusin jättää sivuille myös tilaa tekstille ja siitä syystä säästin osan tarroista. Kunhan olen saanut muistiinpanot kirjoitettua, liimaan loput tarrat aukeamalle, mikäli tilaa riittää.

Ylläoleva kuva on ehdoton suosikkini tämän postauksen halloweenkuvista. Toteutin Planner-muistikirjaani ensimmäisen vaaka-suuntaisen aukeman. Mielestäni tämä on todella piristävä aukeama, ja ihmettelenkin, kuinka en koskaan aikaisemmin ole tullut ajatelleeksi, että muistikirjaa voisi käyttää myös vaakaan, normaalin pystyn sijaan.

Tällaisia aukeamia toteutui tällä kertaa. Katsotaan, mitä ensi kuussa keksitään. Palataan siis silloin.

Oikein hauskaa halloweenia!

xoxo Ajasto-Lady

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *