Kalenterimanian Facebook-ryhmässä on ryhmäläisille tullut tutuksi erilaiset haasteet, kuten Teemahaaste. Vähintään kerran kuukaudessa haastan ryhmäläiset tekemään jotain erilaista, mitä ei ehkä muuten tulisi tehtyä. Haasteessa on aina jokin teema, jota nimikin kantaa. Haasteiden tarkoitus on luoda paikka, jossa jokaisella on matala kynnys osallistua ja hassutella ilman epäonnistumisen pelkoa. Yleensä ne ”epäonnistuneet”, joita itse kutsun eri lähestymistavaksi, ovatkin niitä hauskimpia. Kunhan malttaa rauhassa katsoa ja kokeilla, eikä heti tuomita.

Tänä vuonna 2020 Teemahaasteina ovat olleet :

Parasta aikaa menossa on Roosa nauha -päivän teemahaaste, jossa haastoin jokaisen suunnittelemaan oman Roosa nauhansa ja käyttämään sitä tuunailussa. Samalla nostetaan tärkeää aihetta esille. Roosa nauha -päivää vietetään 9.10. ja Roosa nauha -keräys on tunnetuin Syöpäsäätiön kampanja taistelussa syöpää vastaan, symbolinaan roosa nauha.

Lokakuun Teemahaaste-lista on pitkä, joten pysykäähän kuulolla ja osallistukaa rohkeasti ryhmässä. Ohjeet jokaiseen haasteeseen löytyvät ryhmästä, niin seinältä kuin Teemahaasteen omasta kuvakansiosta. Niihin voi aina palata tekemään jonkun jo menneen haasteen, jos ei aiemmin ehtinyt mukaan.

Inspiroivia tuunaushetkiä!

– Linksu

1 Comment on Teemahaasteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *