Tuotteet saatu kaupallisessa yhteistyössä Suomen Taidetarvike kanssa.

Kalenterimanian tuore yhteistyökumppani on Suomen Taidetarvike, ja minun oli kunnia aloittaa ensimmäinen yhteistyö heidän kanssaan. Olin pitkään katsellut sopivia vesivärejä, joten kuullessani mahdollisuudesta saada sellaiset testiin tartuin heti innokkaana tilaisuuteen.

Posti toi minulle upean tuotepaketin joka piti sisällään japanilaisen HIMI vesiväripaletin, Mixed Media –luonnoslehtiön ja värien sekoitusalustat. Avasin paketin heti sen postista noudettuani livessä Kalenterimanian Facebook-ryhmässä, josta pääset myös jälkikäteen näkemään ensireaktioni tuotteista.

HIMI vesiväripaletti löytyy kahdessa koossa: 24 tai 38 värin settinä, sekä kahdessa eri kansivärivaihtoehdossa sinisenä tai roosana. Paletin takana mukana tulee sivellin. Minun palettini on tuo sininen 38 värin popsetti.

Ensimmäisten kokeilujen jälkeen olen positiivisesti yllättynyt ja aiemmat muutaman euron markettivärit lensivät heti roskiin. Vesiväripaletti on todella monipuolinen ja värejä sekoittamalla saa luotua uniikkeja paletin ulkopuoella olevia sävyjä. Värisävyt ovat todella pigmenttiset ja paletti sopii useaan eri vesiväritekniikkaan. Olen väreistä todella innoissani ja tulen ehdottomasti ottamaan ne osaksi kalenterituunausta.

Kiitos Suomen Taidetarvike ja Merja yhteistyö mahdollisuudesta!

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *