Muistikirja saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajaston kanssa.

Sain aiemmin tänä vuonna yhteistyön merkeissä Ajaston Nature muistikirjan, ja en suorilta keksinyt sille käyttökohdetta. Tykästyin muistikirjan maanläheiseen ilmeeseen ja neutraaliin ulkoasuun. Siitä olisi vaikka mihin..

Yhtenä päivänä sitten mieleeni juolahti ajatus, tarvitsen metsäpäiväkirjan! Jaoinkin heti innostusta Kalenterimanian facebook– ryhmään. Ideoin, että metsäpäiväkirja kulkisi metsässä aina mukana ja voisin siellä kirjoitella fiiliksiä ja tuntemuksia.

Haaveissa on ollut lisätä metsässä vietettyä aikaa säännölliseksi rutiiniksi, ja tähän päiväkirjasta voisi olla apua. Olen nyt googlaillut säässä kuin säässä toimivia kyniä, ja miettinyt mitä pitää ottaa huomioon jos keli on mikä on. Moni suositteli ryhmässä lyijykynää, jolla onnistuisi kirjoittaa kovassakin pakkasessa.

Koristelen aukeamia vuodenaikaan sopien valmiiksi kotona, ehken niin seikkailunhaluinen ole, että kuskaan metsään tuunaustarvikkeita kynää ja muistikirjaa enempää. Mutta eväät, termariin ehkä kahvi tai talvella lämmin mehu.. Puhkun oikein intoa ja inspiraatiota.

Jos innostuit ideasta, suosittelen valitsemaan muistikirjaksi sellaisen missä laadukkaat sivut, ulkona kun on vaihtelevat olosuhteet. Tämän muistikirjan esittelyä voit kurkata täältä. Lyijykynän lisäksi aion testata erilaisia ulkoilmaan suunniteltuja kyniä. Kynävalinnassa kannattaa valita vedenkestävä kynä ja huomioida esimerkiksi pakkasen vaikutus kynään.

Ihania retkiä kaikille metsään!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *