HIMI vesiväripaletti saatu kaupallisessa yhteistyössä Suomen Taidetarvike kanssa

Ihanaa marraskuun viimeistä päivää! Joululaulut soi jo radiossa, mutta vielä tänään me palaamme kuun alkuun ja kurkistamme miltä marraskuun ensimmäinen viikko näytti.

Noin kuukausi sitten sain Suomen Taidetarvikkeelta yhteistyössä HIMI-vesiväripaletin, ja tänään pääsette näkemään miten olen käyttänyt sitä kalenterin tuunauksessa.

Marraskuu on vuoden pimeintä aikaa. Siitä mieleen tulee aina kuu ja tähdet, josta muistinkin nähneeni kauniin kuukausiaukeaman joskus netissä vilahtavan. Tästä inspiroituneena aloitin sivun hahmottamisen piirtämällä lasia apuna käyttäen ympyrän keskelle sivua. Ympyrä toimi apuna kuunsirpin maalamisessa, josta oli hyvä aloittaa. Kuun kuivuttua hetken kumitin ylimääräisen maalin pois saadakseni eläväisemmän pinnan. Seuraavaksi maalasin muutaman lehtivihreän kuun reunoilta kasvamaan.

Sekoitin kahta sinisen sävyä keskenään vesiväripaletin sekoituskourussa ja sivellintussilla maalasin utua kuun ympärille. Viuhkasiveltimellä ja keltaisella värillä roiskin pisaroita ympäriinsä tähdiksi. Tämän jälkeen maalia löytyi niin seinästä kuin minun hiuksistanikin.

Halusin lisää tekstuuria ja jotain mikä toisi kuun sävyä esiin. Lisäsin Inka-Gold metalliväriä sävyssä hopea siveltimellä töpöttäen sinne tänne ja annoin kuivua. Tämän jälkeen kirjoitin sivun alareunaan vielä kuukauden.

Jatkoin viikkoaukeaman loppuun itselleni tutumpaan tapaan tarroja ja washiteippiä käyttäen. Kokonaisuudessaan aukeamasta tuli sävyiltään hyvin viileä niin kuin marraskuu aina on.

Bisous Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *