Postauksessa esitelty korttipakka on saatu kaupallisessa yhteystyössä Chic Companylta. Postauksessa näkyvä muistikirja on ostettu alekoodilla Suomalaisesta Kirjakaupasta. 

Olin niin onnellinen kuullessani pääseväni tekemään Chic Companyn kanssa korttipakkayhteistyön. Olen aina rakastanut kirjoittamista, ja myös journaling on näin ollen vienyt sydämeni. Erilaiset kortit sopivat mainiosti nimenomaan kirjoittamisen tueksi ja koen niiden auttavan myös elämänhallinnassa ja erilaisten asioiden pohdiskelussa. Tässä postauksessa esittelen Chic Companylta saamani Oracle of the Fairies -korttipakan ja kerron, miten olen itse kyseisiä kortteja käyttänyt. 

Oracle of the Fairies -pakassa on 44 kiiltäväpintaista, nimensä mukaisesti keijuteemaista kuvakorttia. Jokaisessa kortissa on jokin aihe, siihen liittyvä selitysteksti ja aiheeseen sopiva keijumainen kuvitus. Kortit ovat sanalla sanottuna kauniit, ja jo pelkästään niiden katselusta tulee hyvä mieli. Kuvat ovat luonnonläheisiä ja niissä on aina keskiössä jokin keiju tai useampia. Värimaailmaltaan kortit ovat värikkäitä ja niiden satumaisuus vie kyllä mennessään. 

Korttipakan mukana on pieni kirjanen, jossa on pidemmät selitykset korteissa esiintyville teemoille. Selitykset auttavat pakan haltijaa tekemään tulkintoja kulloisestakin kortista, mutta kannustavat myös pohtimaan aiheita itse ja tekemään omia johtopäätöksiä. Selitysten lisäksi kirjassa on erilaisia tapoja käyttää kortteja. Siinä on ohjeita siihen, miten ja milloin kortteja voi esimerkiksi nostaa ja käyttää. Välillä voi nostaa esimerkiksi vain yhden kortin, jonka on tarkoitus tarjota apua johonkin sillä hetkellä mieltä askarruttavaan asiaan tai välillä voi tehdä sarjamaisia tulkintoja nostamalla vaikka kolme korttia: yhden menneisyydelle, yhden nykyhetkelle ja yhden tulevaisuudelle. Tapoja on siis monia, ja ohjekirja auttaa pääsemään alkuun korttien käytössä. 

Sain pakan alkusyksystä ja olen siitä asti tehnyt joka kuukausi yhden liven Kalenterimanian Facebook-ryhmään. Liveissä olen nostanut aina yhden kortin, kirjoittanut siitä mieleen tulevia ajatuksia ja lopuksi koristellut sivun mieleisellä tavalla. Koska olin varsin innoissani tästä projektista, sain hyvän tekosyyn hankkia uuden muistikirjan. Niinpä ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta hennon vaaleanpunaisen, pistesivuisen Leuchtturm 1917 -muistikirjan. Tarkoitus on jatkaa korttien nostamista ja niistä kirjoittamista vastakin, joten halusin ehdottomasti omistaa niille oman muistikirjan. 

Minulle juuri nämä keijukortit ovat tuntuneet sopivan erityisen hyvin. Pakka on ihanan helppokäyttöinen ja se puhutteli minua kovasti jo ensinäkemältä. Välillä oikein hämmästyn, miten osuvan kortin olen onnistunut nostamaan juuri jollain tietyllä hetkellä. Eikä sekään haittaa, jos aina kortti ei tunnu menevän ihan nappiin, sillä se on oiva keino haastaa omaa ajattelua ja löytää uusia näkökulmia eri asioihin. Välillä innostuin jopa niin paljon, että nostin useita kortteja saman päivän aikana ja vietin pitkiä aikoja ihan vain tutkimalla ohjekirjaa ja kokeilemalla eri tapoja nostaa ja käyttää kortteja. 

Erityisesti niille, jotka haluaisivat pystyä kirjoittamaan paremmin omia ajatuksiaan ylös, mutta eivät tiedä mistä aloittaa, suosittelen korttipakkoja. Ne madaltavat kynnystä aloittaa kirjoittaminen ja auttavat kenties samalla oivaltamaan jotain aivan uutta. Oracle of the Fairies -kortit ovat ehdottomasti yksi suosikeistani, eivätkä vähiten siksi, että ne ovat todellakin kauniit. Joskus jopa niin kauniit, että melkein itkettää. 

Mukavaa loppuvuotta kaikille! 

-Carita 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *