Joulu lähestyy ja innokkaimmat joulufanit koristelevat myös kalenterin joulua varten koreaksi. Itseltä löytyy jouluhommiin keskittyvä planner, johon kasaan vuosi vuodelta lisää joulujuttuja. Rakennan vuosi kerrallaan planneria eteenpäin ja tänä vuonna on vuorossa joulukoristeet!

Löysin Tigerin poistokorista pieniä joulukoristepusseja ja oikeastaan niistä tämä ajatus lähtikin. Pieni joulupallo on nopea pujottaa klemmariin, ja se tuo heti kalenteriin jouluista tunnelmaa! Mikäli haluaa, että pallo pysyy paikallaan, voi sen joko solmia klemmariin kiinni tai käyttää esimerkiksi kuumaliimaa.

Juuttinarusta saa myös klemmarin kanssa hauskan koristeen. Rusetti sopii hyvin jouluun ja toimii koristelun lisäksi kirjanmerkkinä. Toki juuttinarun voi jättää myös suoraksi ja merkiksi vihkon sivujen välistä kulkemaan.

Lisäksi piirsin jouluisia kuvia, joilla voi koristella kalenterin taskuja tai kiinnittää kanteen liimalla tai teipillä. Kuvat voi halutessaan laminoida tai liimata kartongille, jolloin niistä tulee tukevampia. Näillä on kiva koristella myös kalenterin sivuja.

Lopuksi askartelin kirjanmerkin, jonka yläreunaan liimasin tontun.

Kirjanmerkin ollessa paikoillaan, tonttu kurkistelee kalenterin välistä. Halutessaan tontun voi myös piirtää. Tähän sopii myös muutkin jouluiset hahmot.

Millaisia joulukoristeluita sinulla on kalenterissa?

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *