Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Tänä vuonna olen julkaissut kuukausittain postauksen Ajaston kalentereihin liittyen. Tänään esittelen teille Ajaston Planner -muistikirjaan tekemäni jouluaukeamat. Sain muistikirjan kesän alussa Ajastolta testattavaksi ja siitä lähtien se on kulkenut mukanani.

Jotenkin itselläni on ollut joulumieli vielä hukassa. Niinpä lämmitin itselleni glögiä, pistin joululaulut soimaan ja aloin tehdä bullet journaliini eli tuttavallisemmin bujooni joulukuun kuukausinäkymää. Olen kokenut minulle toimivaksi aukeamaksi kirjoittaa vasemmalle sivulle kuukauden päivät allekkain ja jättää oikea sivu tyhjäksi kuukauden muistiinpanoja varten. Koristelin aukeaman pelkistetystä omista kätköistäni löytämälläni washiteipillä, jotta kirjoitustilaa jäisi mahdollisimman paljon.

Koskaan aikaisemmin en ole törmännyt vastaavanlaiseen kuvaan kuin yllä, jossa joulupukilla ja porolla on maskit kasvoillaan. Se kuvastaa hyvin nykytilannetta, joten olihan se pakko liimata bujon sivulle. Kehyksiin on mahdollisuus liimata jokin jouluinen kuva tai sitten jätän sen alla olevan kuvan mukaiseksi muistoksi.

Löysin lehdestä todella kauniit joulupallot ja hyvän joulun toivotuksen. Koska minulle joulun väri on perinteisesti punainen, oli ylläoleva kuva kovasti mieluinen. Mikään ei tuo joulumieltä yhtä hyvin kuin kiireetön bujon koristelu joulumusiikin tahdissa, joten suosittelen sitä lämpimästi joulumielen kohotukseen.

Seuraava Piia ja Ajasto -postaukseni onkin tämän postaussarjan viimeinen ja silloin laitetaan tämä vuosi pakettiin ja suunnataan jo hiukan katseita tulevaan. Palataan siis jo ensi viikolla!

xoxo Ajasto-Lady

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *