On sanomattakin selvää, että yhtä oikeaa tapaa Traveler´s notebookin kasaamiseen ei ole, vaan sen voi rakentaa omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi. Tässä näytän minun tyylini kasata Traveler´s notebook.

Tärkeimmät on tietysti kannet ja vihkot. Vihkoja myydään valmiina tai näppärä tekee niitä itse. En oikeastaan tykkää kullasta, joten päällystin kaksi vihkoa ennen kasaamisen aloittamista. Kaksipuolista teippiä ja sopivat kartonki päälle, ja vihko on täysin erinäköinen!

Vihkojen välissä tykkään käyttää vellumia tai asetaattia. Niillä saa kivaa ilmettä ja niitä on helppo vaihtaa vuoden aikana.

Lopuksi on taskujen koristelun aika. Takataskuun kiinnitin muutamia muistilappuja sekä horoskooppikortin. Etukannen taskuihin lisäsin klemmareita ja leikekuvia. Näitä voi vaihdella vaikka vuodenajan mukaan.

Sitten vielä muutama klemmari vihkojen yläreunaan, sieltä ne näkyvät kivasti kansien ollessa kiinni.

Tykkään oikeastaan rakennella sopivaa sisältöä pitkin vuotta. Saatan askarrella lisäksi vielä taskuja ja lisätä lisää koristeita taskuihin. Loppuvuodesta kalenteri on niin paksu, että se hädintuskin pysyy kasassa!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *