Parhainta vuoden viimeistä päivää kaikille! Edeltänyt vuosi on ollut monelta osin poikkeuksellinen. Kukapa olisi vielä alkuvuodesta uskonut, millainen loppuvuosi tulee olemaan. Pandemiatilanne on perunut kalenteristani monta tapahtumaa ja reissua joiden tapahtuminen aiempina vuosina on ollut suorastaan itsestäänselvyys. Ei lempiartistien keikoilla tanssimista tai tuunausmiittejä kalenteriystävien kanssa. Jos vuosi 2020 on jotain opettanut niin sen, ettei mitään saa pitää itsestäänselvänä. Mitä vain voi tapahtua, koska vain. 

Viimeinen kuukausi on ollut monelta osin rankka. Paljon huolta ja ikävää kasautui kerralla suureksi möykyksi rinnan päälle. Asioita joihin et voi itse vaikuttaa, mutta samaan aikaan haluaisit tehdä kaikkesi niiden eteen. Valo vuoden pimeimpänä aikana on ollut hetkittäin todella hukassa. 

Piristystä tähän vaikeaa kuukauteen on onneksi tuonut Kuusateen joulukalenteri jonka luukkuja on ollut ilo availla. Kauniit tarrat ja muut kalenterista tulleet ihanuudet ovat tuoneet valoa silloin, kun muuten on näyttänyt harmaalta.

Joulukalenterista tulleiden kuukausikalenteri -tarrojen innoittamana sain päähäni ajatuksen. Tilasin itselleni joululahjaksi Aura notebook Monochromen A5 slim -muistikirjan ajatuksena kerätä siihen ensivuonna kaikkea hyvää mieltä tuovia asioita. Olipa se sitten kuitti jostain ostoksesta, keikkalippu tai postikortti ystävältä. Pieniä valon pilkahduksia joka kuukausi joita voin sitten vuoden lopussa muistella ja todeta, että hyvä siitä vuodesta tuli. Olen vakaasti päättänyt ettei ensi vuodesta voi tulla aikanaan edeltäjäänsä huonompi – niin moni asia on tänä vuonna jäänyt kokematta.

Valoa vuoteen 2021, bisous Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *