Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kuusateen kanssa

Vuosi 2020 oli vaikea meille kaikille, mutta ei vähiten yrittäjille. Monelta lähti työpaikka alta, kassavirrat vähenivät huomattavasti jne. Halusimme Kalenterimaniassa auttaa pienyrittäjiä, joten sovimme pienimuotoisia yhteistöitä usean yrityksen kanssa. Niistä ensimmäinen on meidän pitkäaikaisen aktiivin, Jennan, yritys joka kantaa kaunista nimeä Kuusade.

Tämän lähetyksen kanssa oli pientä sekoilua, koska luulin jo lähetyksen saapuneen ja aloitin liven ja livessä totesin, että hetkonen, ei tämä ole Jennan lähetys. Sain siis Tampereelta valkoisen kuoren, joka lähetettiin vielä nimettömänä, kurkkasin sen sisään ja ensimmäisenä näin Kuusateen vihon. Laskin 1+1 ja sain kolme, päättelin että kyseessä oli yhteistyökuori. Eipä sitten ollutkaan. Hups! No siitä ei montaa päivää mennyt, kun ihan oikea lähetys lopulta saapui. Ja mitä aarteita sieltä löytyikään!

Lähetyksen mukana tuli mm Kuusateen uutuuswashi, johon rakastuin samantien. En yleisesti ottaen ole mikään suuri vihreän ystävä, mutta tässä tuotteessa värimaailma toimii saumattomasti. Rakastan horoskooppeja ja washissa onkin foilattu tähtimerkit mukaan. Paketissa oli mukana myös sample auringonlasku-washia (joka oli kieputettu ihanaan samplekorttiin) ja siitä se ajatus sitten lähtikin.

Olen tänä vuonna päättänyt pitää viikopohjani yksinkertaisina. Kuusateen tuotteista nappasin käteeni nimenomaan washit ensimmäisenä ja vedin niillä tuttuun tapaan päiväboxit traveler`s notebook -vihkooni. Tykkään kovasti kerrostaa asioita, niin tarroja kuin washejakin, joten kerrostin niitä myös tässä aukeamassa. Kuusade myy tosiaan myös vihkoja, mutta tämä omani ei ole sieltä, vaan kyseessä on muistaakseni Priman musta vihko.

Viikkoaukeamalle päätyi myös i-h-a-n-a kettutarra, kyseessä on paperitarra joten se taipui nätisti vihon mukana. Sain lähetyksessä myös vinyylitarran, jonka laitoin yhden, vielä tyhjän vihon kanteen. Siitä tulee luultavasti joko uusi päiväkirjavihkoni tai sitten viikkovihkoni, katsotaan kumpi edellisistä loppuu ensin. Kuusateelta voi tilata monia erilaisia tarroja, materiaali on itse päätettävissä ja kaiken kruunaa tietenkin mahdollisuus glitteriisin tarroihin.

Olen aiemmin tehnyt ihan ostoksia Kuusateella ja voin lämmöllä ja rakkaudella suositella kaikkia Jennan tuotteita. Ne on tehty aidosta käsityöstä ja koko sydämellä. Kaikki Jennan tuotteet ovat niin jennamaisia, ettei muusta väliä. Kiitos, kun pääsin tekemään tätä yhteistyötä.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *