Postauksessa näkyy yhteistyössä sekä Ajastolta että Ainoalta saatuja tuotteita.

Helou helou helou! Toivottavasti kaikilla on lähtenyt vuosi rullaamaan mukavasti, ja käyttöön on löytynyt sopiva uusi kalenteri mikäli vaihto on vuodenvaihteessa ollut ajankohtainen. Täällä ainakin nimittäin oli, ja tiukille meinasi tämän vuoden kohdalla uuden hankinta mennä.

Vuoden 2020 kalenterina läpi koko vuoden palveli Ajastolta yhteistyössä saatu Note A5. Harkitsinkin pitkään saman, hyvin toimineen, kalenterin ostamista tällekin vuodelle. Viimemetreillä joulukuuta iski kuitenkin epävarmuus – olisiko Personal Planner kuitenkin parempi vaihtoehto? Vaihtelua ainakin toisi vaihtaa eri malliin..

Ja kuinka ollakaan, Personal Plannerin sivuille oli kalentereiden kansivaihtoehdoksi ilmestynyt leopardi-printti! Tuttavallisemmin siis LEPARDIKALENTERI. Tämä sinetöi epäröimiset päätökseksi ja sain tilaukseni tehtyä. Kaikenlisäksi ryhmästä löytyi ihanalta jäseneltä tilaukseen myös alekoodi käytettäväksi, mikä ei ainakaan haitannut lainkaan! Ilahduttavan nopeasti posti toikin mukanaan lepardini kotiin, sopivasti juuri ennen joulua.

Kansivaihtoa ei kauaa tarvinnut arpoa, kuten ehkä arvata saattaa. Lepardia eteen, lepardia taakse ja siihen sointuva mustan värinen sulkunauha. Sisuskalujen valitseminen olikin jo hieman hankalampaa kaiken valinnanvaran lähes pyörryttäessä, mutta aikani pähkäiltyäni klikkailin ostoskoriin hyvin pelkistetyn version. Personal Planneriinhan saisi valittua esimerkiksi värityskuvia ja mietelauseita viikkoaukeamille, ja takasivuille vaikka mitä erilaisista trackereista sudokuihin. Täällä Miljan parin vuoden takaisessa postauksessa näkyykin hieman enemmän mitä kaikkea sivulle voisi halutessaan sisällyttää.

Viikkonäkymäksi valitsin vaakapäivät, ja lisäsivuvaihtoehdoista nappasin kalenteriini kuukausiaukemat. Loput ”extra-sivut” valikoin tyhjiä, pistesivuja sekä ruudullisia sivua, niin saa valittua sopivan blankon pohjan tarvittaessa muistiinpanoille. Sen enempää trackereita tai listoja en usko että kuitenkaan toteutan tähän kalenteriin, sillä rinnalla saa kulkea viime vuonna Ainoalta saatu Aura Monochrome. Aura saa syödä sisäänsä ne hetket kun inspiraatiota riittää yli kalenterin tuunamisen, ja ajoittaiset päiväkirjan kirjoittamis-halut. Ja korttien kanssa hommailulle ja muille mahdollisille hörhöilevämmille jutuille löytyy niinikään saadut Elements-vihkot tallessa traveler´s notebookin sisällä.

Olen erittäin tyytyväinen tähän trioon, toivottavasti tunne kestää pitkälle tähän vuoteen ja kaikki saisivat sisäänsä täytettä!

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *