Heippa!

Olen tuunaillut kalenteria aktiivisemmin tämän vuoden, vaikka innostus kalenterituunaukseen syttyi jo kesällä 2019. Olen yhden kalenterin ihminen, mutta muistikirjoja löytyy senkin edestä.

Löysin Timex minin kannet ja yhden reiän rei’ittimen Kalenterimanian kirppikseltä. Ajattelin että siihen olisi hauska tehdä sivuja, ja ryhdyin tuumasta toimeen.

Leikkasin 12 välilehteä vanhan seinäkalenterin kuvituksesta ja tein sitten muutamia sivuja niiden väliin, joihin ajattelin tehdä viikkonäkymät. Laitoin myös kansien mukana tulleet, edellisen omistajan tekemät blankot sivut renkaisiin. Ajatuksenani on että niihin voisin koota vaikka kauppalistaa.

En ihan tiedä missä ja miten tätä pikkukalenteria käytän, kun olen kotiäitinä eikä minun tarvitse kantaa kalenteria koskaan mukana. Voi olla, että teen viikkonäkymät valmiiksi vasta sitten kun tiedän aloittavani tämän kalenterin käytön aktiivisesti. Askartelu oli silti rentouttavaa ja mukavaa. Tässä on tietty sellainen hyvä puoli, että voin vaihtaa sivut mieleisiksi koska vain. 


T. Maria 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *