Postauksessa esiteltävät tuotteet saatu yhteistyössä Paperkatilta.

Helou helou helou, Inka täällä innoissaan esittelypostausta naputtelee! Paperkatin yllätyspaketin sisältöä ajattelin nimittäin esitellä teille hieman täällä blogin puolella. Aiemmin on tuotteista jo kuvia toki vilahdellut muunmuassa Kalenterimanian Facebook-sivulla ja Twitterissä, ja paketin avaus -live löytyy tallennettuna ryhmän puolelta.

Sain siis joulukuun puolenvälin tienoilla postia yhteistyön merkeissä Paperkatista, Imatralaisesta askartelutarvikeliikkeestä. En etukäteen tiennyt mitä odottaa, ja voi pojat että oli iloinen yllätys avata paketista yllätyksiä! Koko setti tuli ihanan itsetehdyn kortin kera, josta paljastui että ajatuksena paketissa oli olla ”mixed media -pläjäys”. Ihana pläjäys onkin!

Mennään sitten itse asiaan: paketista paljastui iso pussi kartonkisia leikekuvia, paketti vesiliukoisia puuvärejä, punainen akryylispray, decoupage-paperia, ja soma pieni neliön mallinen taulupohja. Paketin vahvikkeena oli myös arkki vahvan oloista, ilmeisesti jonkinlaista vesiväripaperia, ja samettinen nauha jolla oli tavaroita sidottu nipuksi – nämähän toki oli otettava talteen materiaalihamsterina myös!

Leikekuvat hurmasivat kauneudellaan, ja saivat sormet syyhyämään heti halusta päästä käyttämään niitä. Yksi jääkarhukuvista pääsikin heti mukaan koristamaan yhtä joulukorttia! Taulupohja ja akryylispray olivat ennestään tuttuja tuotteita, spray yksi suosikeistani mixed media -mömmöistä. Uuden asian jännitystä toivat eniten kynät, ja decoupage-paperi. Vaikka decoupage on periaatteessa tekniikkana tuttu, en ole ”oikeaa” decoupage-paperia ikinä käyttänyt mihinkään. Saamani paperin kukkakuosi toi ensimmäisenä mieleen mahdollisuudet esimerkiksi vihkojen päällystämiseen.

Kynien pakkauksesta löytyy takana vinkkejä niiden erilaisiin käyttötapoihin, ja kun saan otettua asiakseni testata näitä kunnolla, täytyy näitä kikkoja ehdottomasti kokeilla. Vesiliukoiset puuvärit eivät ole itselleni tutuinta alaa, mutta jos sellaiset kiinnostavat, kannattaa lukaista tämä postaus jossa niistä avataan vähän enemmänkin tietoa. Itse olen kokeilun, opettelun ja erehdyksen kautta oppimisen tiellä!

Näistä tuotteista kuulette varmasti vielä myöhemmin lisää kun olen päässyt kokeilemaan niitä käytännön tasolla enemmän!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *