Postauksessa esiteltävät tuotteet on saatu yhteistyössä Paperipilven kanssa. Postauksen lopussa näkyvä kalenteri on saatu yhteistyössä Ajastolta.

Pääsin ilokseni tekemään yhteistyötä itselleni aiemmin tuntemattoman kaupan kanssa. Paperipilvi on porvoolainen askartelu- ja taidetarvikekauppa, jonka monipuolisesta valikoimasta löytyy erilaisia tarvikkeita jokaisen askartelijan, taiteilijan tai käsityöihmisen tarpeisiin.

Saamani yhteistyötuotteet olen aiemmin avannut livessä ryhmän puolella, mutta nyt esittelen ne tarkemmin tässä postauksessa. Olin varsin innoissani paketin avatessani, sillä sisältä paljastui paljon kaikkia ihania, hiljattain herännyttä maalausinnostustani tukevia tuotteita ja niiden lisäksi pari ekstraa. Paketti sisälsi kuusi erilaista akryylimaalituubia, yhden acrylic ink -purkin, sivellinsetin, tarra-arkkeja ja washiteippimäisen tarrarullan. Lisäksi mukana oli muutama arkki paksumpaa paperia, joka soveltuu erinomaisesti niin vesiväreille kuin akryylimaaleillekin.

Sain testattavakseni Stamperia Vivace -merkin akryylimaaleja väreissä ultamariinin sininen, okrankeltainen ja kyyhkynharmaa (värisävy tortora maalipurkissa). Kolme muuta tuubia ovat merkiltään Royal Talens Amsterdam ja niistä sain kokeiltavakseni tummansinisen, valkoisen ja tummanpunaisen.

Olen maalannut akryyleilla pari kertaa aiemminkin, mutta ne eivät ole minulle ennestään kovin tuttuja, joten olin tietysti innoissani tästä mahdollisuudesta päästä syventymään niihin paremmin. Erityisen mielenkiintoinen tuttavuus oli Liquitexin hopeanvärinen acrylic ink, sillä sellaista en ollut kokeillut koskaan aikaisemmin.

Akryyleissa minua viehättää erityisesti niiden monikäyttöisyys. Ne kun kestävät hyvin valoa, joten teokset eivät haalistu ajan saatossa, ja niillä voi maalata useille erilaisille pinnoille. Tätä postausta varten avasin tuubit ja testasin värejä hieman, jotta näkisin, miltä ne näyttävät oikeasti paperilla. Värivalikoimasta saa myös monipuolisesti sekoitettua erilaisia sävyjä. Teinkin pienen testin sekoittamalla valkoista ja ultramariinin sinistä keskenään ja sain aikaiseksi kauniin vaaleamman sinisen.

Koska pääsin vauhtiin, tein myös pikaisen maalauksen. Näin pääsin hyvin testailemaan värien lisäksi myös saamiani Daler & Rowneyn siveltimiä. Siveltimiä on mukavasti eri kokoa, joten niillä onnistuu sekä hieman suurempien alueiden, että pienten yksityiskohtien maalaaminen. Lopputulos kokeilustani on nähtävissä alla. Innostuin valtavasti, miten kivalta hopeinen akrylic ink näytti muun maalauksen päällä.

Maaleja aion esitellä tulevaisuudessa enemmänkin blogissa, kunhan pääsen niiden kanssa kunnolla vauhtiin, joten pysykäähän kuulolla.

Maalaustarvikkeiden lisäksi saamassani paketissa oli mukana pieni tarra-arkkipakkaus, jossa oli kolme samanlaista arkkia fitness- ja liikunta-aiheisia tarroja. Tällaiselle aktiiviselle liikkujalle ne tulevat aivan varmasti käyttöön ja niillä on kätevä merkata kalenteriviikkoihin esimerkiksi liikuntasuorituksia .

Lisäksi paketissa oli suloinen, eläinkuvioinen washiteippitarrarulla. Materiaali on siis samanlaista kuin japanilaisissa washiteipeissä. Rullassa on kätevät repäisyreunat, joten eri kuvioita saa helposti irrotettua rullasta ja liimattua tarrojen tapaan kalenteriaukeamille. Irrotettuna tarrat muistuttavat hauskasti postimerkkejä.

Tällaisia ihanuuksia Paperipilven paketista siis paljastui! Innolla odotan saavani kaikki tuotteet kunnolla käyttöön.

Mukavaa viikonloppua!
-Carita

1 Comment on Esittelyssä – Tuotepaketti (Paperipilvi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *