Kalenterivuosi 2021 on juuri käynnistynyt, ensimmäinen kuukausi on takana ja nyt on hyvä pohtia vähän alkanutta vuotta ylläpidon haasteen myötä. Koin viime vuoden lopussa suurta inspiksen katoamista, tuunaaminen tuntui työltä ja pitkään emmin millaisella kalenterien setillä lähden vuoteen -21.

En ottanut asiasta kuitenkaan mitään kriisiä, kuulostelin fiiliksiä ja oikeastaan ainoana varmana oli, että traveler´s notebook on sellainen minkä haluaisin saada kulkemaan mukana tällekin vuodelle. Viime vuonna minulla oli monen monta muistikirjaa, ja kaikkien ylläpitäminen tuntui raskaalle. Kaikessa hiljaisuudessa päätin riisua kaiken atomeiksi, ja päätin yhdistää alkuperäisen idean mukaan kaiken traveler´s notebookin kansiin.

Kansien välissä on nyt elämäntapamuutokseen keskittyvä vihko, johon kirjaan fiiliksiä ja teen trackereita. Sen lisäksi yksi vihko on viikkosivuille, joka on tuunauskäytössä ja toinen vihko on kaikelle vuoteen 2021 liittyvälle asialle. Siihen on tulossa ainakin luku- ja retkihaasteen seurantaa, erilaisia listoja ja mitä nyt mieleen juolahtaakaan. Yksi vihko on vielä tyhjänä, ja se saan odotella sopivaa sisältöä. Jos ei muuta niin aina tarvitsee muistiinpanotilaa..

Olen kaikinpuolin tähän tyytyväinen ja koen rauhaa siitä, että olen karsinut elämästä kuormittavia asioita kaikilta elämän osa-alueilta.

-Laura

Ps. Kurkkaa Suvin ja Miran ajatuksia kalenterivuodesta 2021!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *