Tämä ei ole vain postaus – tämä on avunpyyntö. Olen ulissut jo varmaan kaikkien korviin kalenterittomuuttani ainakin ryhmän puolella, mutta omistetaan nyt vielä yksi postaus aiheelle. Tämänkertainen teemapostaussarja meillä ylläpidon kesken nimittäin koskee vuoden 2021 kalenterikokemuksia, ja oma kalenteri odottaa minua vielä jossain kaupan hyllyllä.

Olen viettänyt useita vuosia putkeen ihanan Color Crushin parissa, mutta nyt vuodenvaihteeseen sattuneen muuton, korona-ahdistuksen ja työpaikan vaihtumisen myötä en vain löytänyt inspiraatiota tai edes kiinnostusta lähteä ostamaan itselleni kalenteria. Nyt eletään jo helmikuun loppua, ja tilanne on yhä yhtä toivoton.

Haluankin nyt pyytää teiltä kommentteina, viesteinä, ja tägäilyinä Kalenterimanian kirppiksen puolelle vinkkejä siitä, millaisen kalenterin voisin nyt vielä hommata. Auttakaa, eihän tää nyt näin voi jatkua!

Jos nyt haluatte kuitenkin lukea niistä kalentereista, niin tästä linkistä pääsette muihin tämän haastepostaussarjan postauksiin.

– Milja

1 Comment on Kalenterivuosi 2021 – Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *